🔥İndirim MSI MAG PANO M100R PZ ARGB Kasa 3.799 TL

Ekler

• IMG_2731.webp
    IMG_2731.webp
    36.3 KB · Hit: 35
hocam bu kasayı alırken dikkat edin çünkü sadece msı project zero anakartlara özel yapıldı sizin anakartınız olmaya bilir.
Hayır bütün anakartları (maks. mATX) bağlayabiliyorsunuz. Ayrıca farklı arkadan bağlantılı anakartlar(ROG’un vardı sanırım) da oluyor.

Matx her anakarta oluyor, kullandıgım bir kasa hem m modeli hem atx modelini kullandım project zeroda destekliyor sadece project zero degil, kendi fanları rpm kontrol edilemiyor ve yavaşlar alacak arkadaşlar göz önünde bulundursun
Bende diyorum kasa içi neden sıcak sebebi buymuş zaten şüpheleniyordum hiç ses gelmiyor fanlardan , yoksa kaliteli kasa ,

Fanları kontrol edebilmek için bir yöntem/kontrol cihazı gibi bir çözüm var mı hocam biliyor musunuz?
Kontrol edilebiliyor gayet. Herhangi bir PWM fandan farkı yok. Kız arkadaşıma almıştım. 7-8 aydır sorunsuz kullanıyor. Sorusu olan yazabilir.

1749619551414.webp

Büyük modelini bende almayı düşünüyorum memnun musun?
Büyük modelini aldım. 2 aydır kullanıyorum. Malzeme kalitesi görüntüsü oldukça iyi. Arka tarafta iki kapak var. Bunlar sayesinde kablolama ile uğraşmaya gerek yok. Hiç bir şey görünmüyor tertemiz. Alt tarafa yanlışlıkla aldığım küçük kasanın ters bıçak fanlarını taktım. Böylece 6 adet ters fanım mükemmel görünüyor. Öndeki msi logosu bile argb. Çok şık. Olumsuz yanı ise; çok büyük. Tahminimden de büyük. Toplamda 11 adet fan var. 360 sıvı soğutmanınkiler dahil. Memnunum. Alt tarafta ters fan kullanılmazsa ne olur? Sadece görüntüden ödün vermiş oluyoruz o kadar. Yanlışlıkla küçük kasayı alıp iade süresini geçirmeseydim bende alt tarafa normal fan takardım. Ters fanlar fazlasıyla pahalı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Msi yazılımında fanlara devir komutu veriyorum ama değişmiyor hocam fanlar. 2-3 yorumda da fan devri ayarlanamıyor denmiş.
Fanlar pwm. Kasanın kontrolcüsüne bağlamadım. Kaliteli pwm çoklayıcı ile doğrudan anakarta bağladım. Fan devirlerini istediğim gibi ayarlayabiliyorum. Kontrolcü bende boş duruyor.

Büyük modelini aldım. 2 aydır kullanıyorum. Malzeme kalitesi görüntüsü oldukça iyi. Arka tarafta iki kapak var. Bunlar sayesinde kablolama ile uğraşmaya gerek yok. Hiç bir şey görünmüyor tertemiz. Alt tarafa yanlışlıkla aldığım küçük kasanın ters bıçak fanlarını taktım. Böylece 6 adet ters fanım mükemmel görünüyor. Öndeki msi logosu bile argb. Çok şık. Olumsuz yanı ise; çok büyük. Tahminimden de büyük. Toplamda 11 adet fan var. 360 sıvı soğutmanınkiler dahil. Memnunum. Alt tarafta ters fan kullanılmazsa ne olur? Sadece görüntüden ödün vermiş oluyoruz o kadar. Yanlışlıkla küçük kasayı alıp iade süresini geçirmeseydim bende alt tarafa normal fan takardım. Ters fanlar fazlasıyla pahalı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fanlar pwm. Kasanın kontrolcüsüne bağlamadım. Kaliteli pwm çoklayıcı ile doğrudan anakarta bağladım. Fan devirlerini istediğim gibi ayarlayabiliyorum. Kontrolcü bende boş duruyor.
O zaman çoklayıcı alıp sorunu çözerim çok teşekkür ederim.

Bende şimdi siteden baktım oluyormuş, MSI Center dan mı kontrol ediyorsunuz bios dan mı, çok anlamıyorum, ama yapmam lazım
BIOS'tan fan profili ayarladım. RGB kontrolünü de EVGA ekran kartı üzerinden gerçekleştiriyorum.

Geri