🔥İndirim MSI MAG PANO 100R PZ Temperli Cam ARGB Fan ATX 5.009,26TL

Ah be hocam hepsiburqdadan zamanında vida seti alıp kullanıp memnun kalmayıp iade ettim üstündeki jelatinleri sökmediysen bi şansını dene zaten almazlarsa sana geri gelir :)
Bendeki şans be hocam ekran kartı dikey montaj seviyorum görsel olarak hoşuma gidiyor . 300r da güzel gerçi hoşuma gitti 100r da galiba kartı dikey montajda cama yaklaşıyor fsp cut 592 vardı o nedenle değişmiştim kart cama çok yaklaşıyordu neyse daha uğraşmam artık .

Bendeki şans be hocam ekran kartı dikey montaj seviyorum görsel olarak hoşuma gidiyor . 300r da güzel gerçi hoşuma gitti 100r da galiba kartı dikey montajda cama yaklaşıyor fsp cut 592 vardı o nedenle değişmiştim kart cama çok yaklaşıyordu neyse daha uğraşmam artık .
Memnunsan zaten boşver güzel günlerde kulan

Ben kullanıyorum aktif olarak. Çok güzel kasa, fanları beklediğimden iyi

Bu msi kampanyasında tek üründen mi yararlanabiliyoruz? Geçen forumda paylaşılan soğutucuyu da almıştım

Memnunsan zaten boşver güzel günlerde kulan
Vallahi geçtim sipariş son 2 adet di bakalım hepsiburada da iade işinde sorun çıkarmaz ise güzel olacak . Kasa ile beraber sistemi tamamladım sayılır artık yeter . Hepsiburada iade kabul etmez ise 100r zaten açmayacağım 300r kullanırım artık .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu m100r modeli hocam konudaki modelden farklı .

Vallahi geçtim sipariş son 2 adet di bakalım hepsiburada da iade işinde sorun çıkarmaz ise güzel olacak . Kasa ile beraber sistemi tamamladım sayılır artık yeter . Hepsiburada iade kabul etmez ise 100r zaten açmayacağım 300r kullanırım artık .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu m100r modeli hocam konudaki modelden farklı .
Biliyorum arkadaş onu attı o yüzden ona cevap olarak attım

Gözden kaçırmışım iptal ettim teşekkürler sayende büyük bi hatadan döndüm 😂

Geri