Yasindiyebil
80+
- Reaksiyon skoru
- 26
süper fiyat daha da düşmez hemen yapışınNasıl hocam fiyat,
süper fiyat daha da düşmez hemen yapışınNasıl hocam fiyat,
Evet öyle de diğer sitelerde iade hakları genellikle 14 gün olabiliyor ona göre ayarlamışlardır 30 gün epey uzun sürdüğü için yapmak istememişlerdirAmazonda 30 gün değil mi iade hakkı?
kodu alıp iade ederlerse ne olacak amazondan 15 gün sonraEvet öyle de diğer sitelerde iade hakları genellikle 14 gün olabiliyor ona göre ayarlamışlardır 30 gün epey uzun sürdüğü için yapmak istememişlerdir
ATX modeli.
almak için bekliyordum amazonda bakarken düştüğünü görünce kaptım paylaşmak istedim.
MSI MAG PANO 100R PZ Temperli Cam 3x120mm 1x120mm ARGB Fan ATX Panoramik Gaming Bilgisayar Kasası : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI MAG PANO 100R PZ Temperli Cam 3x120mm 1x120mm ARGB Fan ATX Panoramik Gaming Bilgisayar Kasası : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Şahsen denemediğim için bir şey diyemiyeceğim ama mantıkken kodu alıp geri iade etme hakkın olur 14 gün süren bekletilme zamanı var başvuru onayları 10 gün filan oluyo ortalama 24 gün oluyo yetiyo da 30 güne dediğim gibi yanlış bilgi vermiyimkodu alıp iade ederlerse ne olacak amazondan 15 gün sonra
alacak arkadaşlar dikkat etsin diye söylüyorum hocam, link M100R l yani mATX anakart uyumlu, konudaki kasa büyük olan modeli ATX
4950₺ beyaz olanı burada mevcut isteyene, fanları çok sessiz kendim kullanıyorum
Bu mATX versiyonu hocam + olarak psu önde
4950₺ beyaz olanı burada mevcut isteyene, fanları çok sessiz kendim kullanıyorum
Pardon hocam ona dikkat etmemişimalacak arkadaşlar dikkat etsin diye söylüyorum hocam, link M100R l yani mATX anakart uyumlu, konudaki kasa büyük olan modeli ATX
https://www.amazon.com.tr/MSI-TEMPE...prefix=msi+mag+pano+100r,computers,158&sr=1-3 bu attığınız amazonda daha ucuz.
Teşekkürler ben özellik ayrıntısını gözden kaçırmışım