🔥İndirim MSI MAG PANO M100R PZ ARGB Kasa 3.799 TL

Bana yine de pahalı geldi(matx olduğu için) ama marka farkına değer mi bilemem keşke atx olsaydı.

Dikkat etmeden aldım. Kızımın doğum günü hediyesi idi. 20 gün kadar sakladım. Doğum gününde bir açtık ki küçük. Ana kart mümkün değil sığmaz. İade süresi de dolmuştu kaldı öylece elimde. Reverse fanları var. Söktüm onları bir büyük boyundan aldım. Orada değerlendirdim. 6 adet ters fan ile çok güzel bir görüntü oluştu. Kasa kutusunda öylece duruyor.

• Üzgün
Reaksiyonlar: Ascl
hocam bu kasayı alırken dikkat edin çünkü sadece msı project zero anakartlara özel yapıldı sizin anakartınız olmaya bilir.
Matx her anakarta oluyor, kullandıgım bir kasa hem m modeli hem atx modelini kullandım project zeroda destekliyor sadece project zero degil, kendi fanları rpm kontrol edilemiyor ve yavaşlar alacak arkadaşlar göz önünde bulundursun

Ekler

• IMG_3893.webp
    IMG_3893.webp
    124.9 KB · Hit: 158
  • IMG_3892.webp
    IMG_3892.webp
    202.6 KB · Hit: 162
Matx her anakarta oluyor, kullandıgım bir kasa hem m modeli hem atx modelini kullandım project zeroda destekliyor sadece project zero degil, kendi fanları rpm kontrol edilemiyor ve yavaşlar alacak arkadaşlar göz önünde bulundursun
Nasıl kontrol edilmiyor pwm değil mi? Anakarta bağlayıp kontrol edemiyor muyuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Iyzico kampanyası bittiğinden beri baya indirim yapıyo gaming gen :D

Büyük modelini bende almayı düşünüyorum memnun musun?

Geri