Herhangibiri00
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Bakmak isterseniz birde böyle gamegaraj'ın bir modeli var haberiniz olsun.
intel işlemciler 1.tercihim oluyor bilindik bir marka almak istiyorumBakmak isterseniz birde böyle gamegaraj'ın bir modeli var haberiniz olsun.
İntel işlemcilerin şuanda ısınma sorunları var amd almanı şiddetle öneririmintel işlemciler 1.tercihim oluyor bilindik bir marka almak istiyorum
aslında sizin önerdiğiniz msı çok hoşuma gitti fakat hiç inceleme vs yokİntel işlemcilerin şuanda ısınma sorunları var amd almanı şiddetle öneririm
hocam msı alıyorumİntel işlemcilerin şuanda ısınma sorunları var amd almanı şiddetle öneririm
Güle güle kullan umarım hiçbir aksilik yaşamazın.hocam msı alıyorum
inşallahGüle güle kullan umarım hiçbir aksilik yaşamazın.
hocam baktım da incelemelrde ryzen 9 olanda sadece 1 tane buldum https://www.notebookcheck.net/Zen-4...top-with-Ryzen-9-8940HX-review.1085299.0.htmlGüle güle kullan umarım hiçbir aksilik yaşamazın.
Vaz mı geçtin almaktan?hocam baktım da incelemelrde ryzen 9 olanda sadece 1 tane buldum https://www.notebookcheck.net/Zen-4...top-with-Ryzen-9-8940HX-review.1085299.0.html
hayır ryzen 7 de olur mu bilmiyorumVaz mı geçtin almaktan?
kupon ile birlikte 73 bin TL'ye denk geliyor sizce alınır mı satıcı hakkında bilgim yok![]()
ASUS TUF F16 i7 14650HX 16GB 512GB SSD RTX5070/8GB 165Hz 16'' 2.5K WQXGA FDOS Gaming Laptop FX608JPR - idefix
ASUS TUF F16 i7 14650HX 16GB 512GB SSD RTX5070/8GB 165Hz 16'' 2.5K WQXGA FDOS Gaming Laptop FX608JPR ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Gaming Notebook / Laptop ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Asus'un kendi sitesinde 32gb ram li modeli 81 bin artı olarak 1 tb m2 var. Alacaksanız bu daha mantıklı. Ram masrafın olmaz ve ssd daha yüksek. Ek olarak yeni üye olursan 1000 TL indirim varmış.
5070 ve 5060 temelde aynı ekran kartları aralarındaki temeldeki tek fark CUDA çekirdek sayıları. 80k fiyatlara çıkıldıktan sonra 5070Ti almak için zorlanılması gerektiğini düşünüyorum. Yurt dışındaki bir çok dizüstü bilgisayar üzerine içerik üreten kanalları takip ederken bunları öğrendim. Tabi bunlar benim naçizane fikrim fakat bence 5070Ti almak için bütçeniz veya sabrınız yoksa 5060’lı bir dizüstü alınarak fazla para harcanmaması gerektiğini düşünmekteyim.Asus'un kendi sitesinde 32gb ram li modeli 81 bin artı olarak 1 tb m2 var. Alacaksanız bu daha mantıklı. Ram masrafın olmaz ve ssd daha yüksek. Ek olarak yeni üye olursan 1000 TL indirim varmış.
Msı modeli aldım hocam5070 ve 5060 temelde aynı ekran kartları aralarındaki temeldeki tek fark CUDA çekirdek sayıları. 80k fiyatlara çıkıldıktan sonra 5070Ti almak için zorlanılması gerektiğini düşünüyorum. Yurt dışındaki bir çok dizüstü bilgisayar üzerine içerik üreten kanalları takip ederken bunları öğrendim. Tabi bunlar benim naçizane fikrim fakat bence 5070Ti almak için bütçeniz veya sabrınız yoksa 5060’lı bir dizüstü alınarak fazla para harcanmaması gerektiğini düşünmekteyim.
Fazla oyun oynayan biri değilim5070 ve 5060 temelde aynı ekran kartları aralarındaki temeldeki tek fark CUDA çekirdek sayıları. 80k fiyatlara çıkıldıktan sonra 5070Ti almak için zorlanılması gerektiğini düşünüyorum. Yurt dışındaki bir çok dizüstü bilgisayar üzerine içerik üreten kanalları takip ederken bunları öğrendim. Tabi bunlar benim naçizane fikrim fakat bence 5070Ti almak için bütçeniz veya sabrınız yoksa 5060’lı bir dizüstü alınarak fazla para harcanmaması gerektiğini düşünmekteyim.
Hayırlısı olsun hocam.Msı modeli aldım hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fazla oyun oynayan biri değilim