Youtube YouTube Telif Hakkı Para Kazanmayı etkiler mi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

donpoldo

80+
Reaksiyon skoru
16
Merhabalar kanalım da para kazanma başvurusu açık fakat kanalımda bir tane telif hakkı ihtarı ve kalkmış bir topluluk ihtarı var resmini koyacağım. Ve para kazanma kısmında bir sorun olmadığını gösteriyor. Sizce başvuru yapsam ret yer miyim yoksa bir sorun oluşmaz mı?

Ekler

• IMG_20211215_183836.jpg
    IMG_20211215_183836.jpg
    46.1 KB · Hit: 125
Merhabalar kanalım da para kazanma başvurusu açık fakat kanalımda bir tane telif hakkı ihtarı ve kalkmış bir topluluk ihtarı var resmini koyacağım. Ve para kazanma kısmında bir sorun olmadığını gösteriyor. Sizce başvuru yapsam ret yer miyim yoksa bir sorun oluşmaz mı?
Haksız telif hakkıysa kaldırırlar ama haklı bir ihtarsa ret yersin bu arada gelire etki etmez

Bir şey olmaz.
emin misin ona göre başvuru yapacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Haksız telif hakkıysa kaldırırlar ama haklı bir ihtarsa ret yersin bu arada gelire etki etmez
telifi atan kişi kaldıracağını söylemişti

Haksız telif hakkıysa kaldırırlar ama haklı bir ihtarsa ret yersin
emin misin ona göre başvuru yapacağım.

Sadece o video için geçerli. Tamamen kesilmesi için 3 kere yemesi lazım.
İçinizde büyük bir kuşku varsa telif yediğiniz videoyu kaldırın. Öyle başvuru yapın. Para kazanma başvurusu 1 kere değil zaten bir daha yapabilirsin. O kadar büyük bir şey değil.

Sadece o video için geçerli. Tamamen kesilmesi için 3 kere yemesi lazım.
İçinizde büyük bir kuşku varsa telif yediğiniz videoyu kaldırın. Öyle başvuru yapın. Para kazanma başvurusu 1 kere değil zaten bir daha yapabilirsin. O kadar büyük bir şey değil.
tamamdır teşekkür ederim

Kural 18: Eski Konuları Yükseltmek
Üzerinden uzun bir zaman geçmiş ama şuan aynı problemi yaşıyorum. Sonucunda ne olduğunu hatırlıyor musun? Duruma göre başvuru yapacağım ya da aktif telif hakkı ihtarının süresinin dolmasını bekleyeceğim. @donpoldo

Üzerinden uzun bir zaman geçmiş ama şuan aynı problemi yaşıyorum. Sonucunda ne olduğunu hatırlıyor musun? Duruma göre başvuru yapacağım ya da aktif telif hakkı ihtarının süresinin dolmasını bekleyeceğim. @donpoldo
Etkilemiyor dostum yapabilirsin. 4 yıl olmuş dile kolay, o zamanlar 20 bin abonem vardı ardından 500 bin aboneye ulaştım fakat telif hakkı ihlallerinden dolayı kanalım kapandı :) Sana başarılar dilerim.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,577
Üyeler
187,358
Son üye
HercuLess
Geri