Evet başka yer yok sorun ordaYan mı takacaksınız![]()
Bu masanın neresi? Masanın üstüyse bir sıkıntı olmaz, takabilirsinizArkadaşlar masada başka tutacak yer yok bu şekilde buraya otururmu kayma falan yaparmı
Üstü değil atıyorum tekrardanBu masanın neresi? Masanın üstüyse bir sıkıntı olmaz, takabilirsiniz
Masada ki deliğe takarsın. kutunun içinden onun için aparat çıkıyor.Üstü değil atıyorum tekrardan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şu şekilde
Sığarsa burası var birde
tamamdırMasada ki deliğe takarsın. kutunun içinden onun için aparat çıkıyor.
North Bayou F80'in içinden o dediğim aparat geliyor. Youtubeda videoları mevcuttamamdır
Monitörün kutudsn böyle şeyler çıktıda vida yok vida monitör standıylamı geliyor
Tamam ama monitöre bağlamak için vida lazım onlar nerden cıkıyorNorth Bayou F80'in içinden o dediğim aparat geliyor. Youtubeda videoları mevcut
monitörün kendi kutusundadır onlarTamam ama monitöre bağlamak için vida lazım onlar nerden cıkıyor
Standla monitörün arasına takacağım vidalar yok onu diyorum
north bayou f80'nin kutusundan her şey çıkıyor diye biliyorum, uzun zaman oldu alalı. Youtube üzerinden inceleme ve kurulum videolarını izlersen tüm aklında ki soru işaretleri gider.Tamam ama monitöre bağlamak için vida lazım onlar nerden cıkıyor
Standla monitörün arasına takacağım vidalar yok onu diyorum