Bu fiyata en iyi sistem mi?

kasanın reklamını mı yapıyosunuz anlamadım sürekli konu açıp bu serinin varyasyonlarını atıyorsunuz yorumlara cevap da vermiyorsunuz

kasanın reklamını mı yapıyosunuz anlamadım sürekli konu açıp bu serinin varyasyonlarını atıyorsunuz yorumlara cevap da vermiyorsunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kasanın reklamını mı yapıyosunuz anlamadım sürekli konu açıp bu serinin varyasyonlarını atıyorsunuz yorumlara cevap da vermiyorsunuz
Hocam bı aydır PC kurayım diyorum buna bakıyorum bu iyi diyorum sonra bı bakıyorum daha iyisi çıkıyor ne alacağıma karar veremedim

Hocam bı aydır PC kurayım diyorum buna bakıyorum bu iyi diyorum sonra bı bakıyorum daha iyisi çıkıyor ne alacağıma karar veremedim
biz kötü diyoruz size başka sistem atıyoruz hiç bir şey demiyorsunuz yine başka bir unlost sistemiyle konu açıyorsunuz

biz kötü diyoruz size başka sistem atıyoruz hiç bir şey demiyorsunuz yine başka bir unlost sistemiyle konu açıyorsunuz
Hocam senin önerin nedir 60 k bütçeye

Bende şimdi anladım unlostun pcleri kötü haklısın hocam

Hocam senin önerin nedir 60 k bütçeye

Bende şimdi anladım unlostun pcleri kötü haklısın hocam
forumu takipte kalın vatan bilgisayar güzel indirimli kasalar çıkarıyor bu günlerde arkadaşlar konusunu açar onlardan birisini alır

Geri