Last Of Us tarzı oyun önerisi

Reaksiyon skoru
83
Beyler hikayede dümdüz akabileceğim sağla solla çok uğraşmadığım last of us tarzı oyunlar önerir misiniz ?

varsa takipteyim. Tlou fanıyım, part 2 ye lanet olsun ama part 1 sevdam. Dün tekrar indirdim part 1 yi new game+ ile bitireceğim.
Days gone dışında tlou tarzı grafikleri çok iyi olan post apokaliptik olan oyun tavsiyesi isterim

varsa takipteyim. Tlou fanıyım, part 2 ye lanet olsun ama part 1 sevdam. Dün tekrar indirdim part 1 yi new game+ ile bitireceğim.
Days gone dışında tlou tarzı grafikleri çok iyi olan post apokaliptik olan oyun tavsiyesi isterim
hikayesel açıdan bende last of us 1 e bayılıyorum hatta 60 saatim var oyunda 3 defa bitirmiş olmam lazım yanlış hatırlamıyorsam ama last of us 2 de oynanış bakımından bir şaheser bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

wukong sanırım biraz uyabilir hemde güzel oyun.
aslında evet bakılınca düz bir şemada sağa sola pek uğramadan ilerlediğin bir oyun ama hikayesi ne kadar derin o kısımdan pek emin değilim bilgin varsa biraz bilgilendirir misin

The walking dead veya romb raider serisi
walking dead olabilir yakın zamanda dispatch oynadım ve beklemediğim şekilde tür çok hoşuma gitti hikayesi de iyiyse denenebilir tomb rider ı da beğenirim gibi geliyor çünkü öncesinden uncharted oynamıştım ve çok keyif vermişti büyük ihtimalle tomb rider da ona yakın bir keyif verir tavsiye için sağol

Tam benim sevdiğim tarz oyun önerisi. Oyun yönlendirecek senin gideceğin yeri mis gibi. :D

Genellikle bu Sony oyunları oluyor. Uncharted, GoW, Days Gone, Ghost of Tsushima, Until Dawn. Horizon Zero Down var da ben sevmedim.

Wukong iyidir. Sarar.

Tam benim sevdiğim tarz oyun önerisi. Oyun yönlendirecek senin gideceğin yeri mis gibi. :D

Genellikle bu Sony oyunları oluyor. Uncharted, GoW, Days Gone, Ghost of Tsushima, Until Dawn. Horizon Zero Down var da ben sevmedim.
uncharted ı oynamıştım aşırı keyifli bir oyundu gow a birkaç defa başlamayı denedim ama başlangıç kısmı niyeyse bana çok sıkıcı geliyor 2 saat oynayıp kenara atıyorum sonrasında hiç açıp bakasım gelmiyor onu yenersem eminim çok keyif alacağım tsushima zaten son zamanların en çok övülen oyunlarından onu da denemek istiyorum until dawn hakkında hiçbir fikrim yok baktığımda korku temalı bir oyuna benziyor o da beni çok çekmiyor horizon zero downın oynanışı zaten baştan itiyor yok ok atacam da onu yapacam da onun harici tavsiye için teşekkür ettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Wukong iyidir. Sarar.
reisim hikayesi nasıl biraz da hikayenin içinde akmak istiyorum gerçekten bir bilgim yok wukongun hikayesi hakkında

Geri