Çözüldü✓ Acilinden 95-105k Arası rekabetçi oyun 1080p sistem tavsiyesi

Tamam çok teşekkür ederim attıklarını tek tek inceleyip satın alacağım
Youtube incelemelerine bakabilirsin rastgele seçtiğim parçalar değil :D özellikle psu için çok araştırıyorum şu sıralar.

Youtube incelemelerine bakabilirsin rastgele seçtiğim parçalar değil :D özellikle psu için çok araştırıyorum şu sıralar.
ve rica ederim :D hayırlı olsun şimdiden.

Aslında,vatanda 12k bence anakartı alabiliyorsan al bi an önce vatandan

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güzel öneri bu arada b850 tomahawkın fiyatı 13k civarında geziyordu diye önermiyordum fiyatı düşmüş bakılabilir.
.

12kya başlıyorum bunu almaya ekran kartını işlemciyi gaming gecesini beklemeli miyim?
Güzel öneri bu arada b850 tomahawkın fiyatı 13k civarında geziyordu diye önermiyordum fiyatı düşmüş bakılabilir.

12kya başlıyorum bunu almaya ekran kartını işlemciyi gaming gecesini beklemeli miyim?
Ekran kartı ve işlemci için bekleyebilirsin diğer parçaları içine sindiğinde al direkt.

Tamam teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekstra kablo almama gerek var mı
Gerek yok bütün ihtiyaçlar beraberinde geliyor. Termal macun geliyor mu deepcool ile onu bilmiyorum sadece :D

16 ram üzdü hocam 100k ya sistem dizip 32 almamak ayıptır. Diğer bileşenleri bir miktar kısıp rami 32 yapmak mümkün mü
Beni de çok düşündürdü bu ama diğer parçalar çok düşünülüp araştırılmış parçalar bilmiyorum şu an için satın alıp ilerde bi 16 daha koyabilirim en azından böyle düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,293
Üyeler
187,021
Son üye
hmzens
Geri