GökTürkHan
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,345
Kız arkadaşa hediye edicem ama nereden bulabilirim satın alabilirim?
Bence güzel görünüyor. Her çiçek anlamı bilinerek hediye edilmiyor sonuçtaSevdiğine cenaze çiçeği vermek isteyeni ilk defa görüyorum.
Hocam kız bana birçokkez açılmak istemişte ben daha yeni kendime zaman ayırıp duyguları oturtabiliyorum birdende kırmızı gül gönderip kızı geri tepmek istemiyorum siyah gül hoşuna gider belki güzelliği ile altına Zarifliğin,Asaletinin Yanında Yeri Gibisinden sence ne yazayımSevdiğine cenaze çiçeği vermek isteyeni ilk defa görüyorum.
Bence güzel görünüyor. Her çiçek anlamı bilinerek hediye edilmiyor sonuçta
.Hocam kız bana birçokkez açılmak istemişte ben daha yeni kendime zaman ayırıp duyguları oturtabiliyorum birdende kırmızı gül gönderip kızı geri tepmek istemiyorum siyah gül hoşuna gider belki güzelliği ile altına Zarifliğin,Asaletinin Yanında Yeri Gibisinden sence ne yazayım
Yazdımda canlımı değilmi hangi site güvenilir tam bilmiyorum hocam siyah gül benim bildiğim nadirliğinden pahalı bir şey bunlar ucuz amaYani Google'a siyah gül yazmak bu kadar zor olmamalı.
Çiçek sepetinden gonderirsinYazdımda canlımı değilmi hangi site güvenilir tam bilmiyorum hocam siyah gül benim bildiğim nadirliğinden pahalı bir şey bunlar ucuz ama
Kadınlar ürüne değil altında ki manaya bakar siz görselliğe bakıyorsunuz kadınlar o düşünceye altında ki manaya bakıyor.Bence güzel görünüyor. Her çiçek anlamı bilinerek hediye edilmiyor sonuçta
Gül göndermek zorunda değilsiniz hocam bir sürü çiçek çeşidi var buket yaptırmak çok zor olmamalı güzel de bir kart koyarsınız oldu bitti aşk demek illaha gül almak demek değil.Hocam kız bana birçokkez açılmak istemişte ben daha yeni kendime zaman ayırıp duyguları oturtabiliyorum birdende kırmızı gül gönderip kızı geri tepmek istemiyorum siyah gül hoşuna gider belki güzelliği ile altına Zarifliğin,Asaletinin Yanında Yeri Gibisinden sence ne yazayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
.
Hocam kız zamanında benden bi açılım adım bekledi ve bu zamanda kendisi ilk adımları birçokkez attı gibide ben duygu konusunda kendime daha yeni zaman verebiliyorum ve bu süreçte beni son kez uyardı gibi gelecek konusunda kafamda iki kişi bar birisi sensin diye şimdi dostluk muhabbeti her açıldığındada ben yanlış anlamasın diye hayvan gibi stemlerdede bulundum bi anda açılmak istemiyorum hızlı ama hafiften alarak ilk gül göndereyim dedim kırmızı ve siyah gül gönderip altına şu notu yazsam nasıl olur senceKadınlar ürüne değil altında ki manaya bakar siz görselliğe bakıyorsunuz kadınlar o düşünceye altında ki manaya bakıyor.
Gül göndermek zorunda değilsiniz hocam bir sürü çiçek çeşidi var buket yaptırmak çok zor olmamalı güzel de bir kart koyarsınız oldu bitti aşk demek illaha gül almak demek değil.
Oradakiler ucuz hocam bu pahalı olan bir şey değil'mi bilmediğim için soruyorum maket tarzı ucuz birşeyde pek olsun istemiyorumarama motoruna siyah gül yazıp enterladığınızda internet bağlantınız var ise cıkmasi gerek.
ohoo fazla acilmak istemeyene bak. Simdiden gecmis olsunHocam kız zamanında benden bi açılım adım bekledi ve bu zamanda kendisi ilk adımları birçokkez attı gibide ben duygu konusunda kendime daha yeni zaman verebiliyorum ve bu süreçte beni son kez uyardı gibi gelecek konusunda kafamda iki kişi bar birisi sensin diye şimdi dostluk muhabbeti her açıldığındada ben yanlış anlamasın diye hayvan gibi stemlerdede bulundum bi anda açılmak istemiyorum hızlı ama hafiften alarak ilk gül göndereyim dedim kırmızı ve siyah gül gönderip altına şu notu yazsam nasıl olur sence
Zerafetin ile aydınlanan gecelerde
Her karanlığı bir son sanma
Geleceğin kaygısına esir düştüğün
Anda hatırla üzerine kurulu bir gelecekte
Her daim olucam kırmızı ağlarında
İmzarenses
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Oradakiler ucuz hocam bu pahalı olan bir şey değil'mi bilmediğim için soruyorum maket tarzı ucuz birşeyde pek olsun istemiyorum
Hocam ne yapayım hiçbirinizdende ses gelmiyoki kime yazsam susuyor sksjsjjdohoo fazla acilmak istemeyene bak. Simdiden gecmis olsun![]()
Kadınlar ürüne değil altında ki manaya bakar siz görselliğe bakıyorsunuz kadınlar o düşünceye altında ki manaya bakıyor.
Gül göndermek zorunda değilsiniz hocam bir sürü çiçek çeşidi var buket yaptırmak çok zor olmamalı güzel de bir kart koyarsınız oldu bitti aşk demek illaha gül almak demek değil.