🔥İndirim Msı Rtx 5090 32G Suprım Soc 32GB 158.999,00 TL (VDFKSZ 6-9 TAKSİT)

kaçırılacak fırsat.

@asko56 sizim indirim basliklarinda hep ayni tartismayi goruyorum. firsat olmayan firsat basliklari aciyorsunuz. insanlar buna negatif yaklasinca da siz daha agresif bir tavirla yaklasarak tartismaya donusturuyorsunuz konulari. çuvaldızı biraz batirsaniz mi acaba artik kendinize? firsat basliklarina firsat gormek icin tiklarken, sizin actiginiz basliklara sirf tartismayi gormek icin giriyorum 🤣

Son düzenleme:
Vade farkı fiyatta geçirilmiş gibi zaten, pek de taksit yok gibi.

Öyle yada böyle bir indirim var ortada, adam da iyilik etmiş paylaşmış, almıyorsanız almayın ne boş yaptınız be.

indirim yok sıkıntı orada zaten bu fiyatlarda satılmış akakçede
arkadaşım bellek sıkıntısı tüm dünya forum herkes biliyor ve diyor ocaktan sonra yok artık ürün fiyatalr uçacak bizler sürekli konu açmamızın sebebi evet fiyatlara bir şey diyemiyoruz ama vade farkszı taksidin ne oldugunu bilmeden sürekli saçma sapan yorum yapmaya utanmıyorsanız ve beni görmek istemiyorsanız engeli basar geçersiniz boş muhabbete gerke yok sizin gibiler almaz alanlar allah razı olsun diye dm den yazar hadi şimdi beni engelle geç

arkadaşım bellek sıkıntısı tüm dünya forum herkes biliyor ve diyor ocaktan sonra yok artık ürün fiyatalr uçacak bizler sürekli konu açmamızın sebebi evet fiyatlara bir şey diyemiyoruz ama vade farkszı taksidin ne oldugunu bilmeden sürekli saçma sapan yorum yapmaya utanmıyorsanız ve beni görmek istemiyorsanız engeli basar geçersiniz boş muhabbete gerke yok sizin gibiler almaz alanlar allah razı olsun diye dm den yazar hadi şimdi beni engelle geç
güzel kardeşim bellek krizi şuan sadece bellekleri vurmuş durumda. ekran kartlari msrp fiyatinindan bile ucuza bulunabiliyor halen usa ve avrupa'da. ocaktan sonra ucacak kacacak diye bir sey yok. 8gb bellek yongasi basina maksimum 50 dolarlik bir artis bekleniyor. onun da olup olmiyacagi belli degil.

insanlar onumuzde ki ay 22 bin liraya hayatta kalmaya calisacak bu ulkede. ondan daha azina bile yasamaya calisanlar olacak. 3 bin dolardan daha ucuza bulabilecegin karti 3700 dolara indirim var diye koyuyorsun. insanlar itiraz edince de hemen agresifleşiyorsun. sadece bu baslik degil, senin bütün başlıklarının altı bu şekilde.

engelle geç deyince bir şey düzelmiyor senin tarafında. ne ala memeleket, sen istedigini yazacak, cizekceksin. kimse de itiraz etmeyecek. yok öyle dünya. firsat basliklari firsat paylasmak icin var. senin keyfine gore urun paylasabilecegin bir baslik turu degil. azcik dikkat et actigin basliklara. sana yanlis bir sey demiyoruz...

Son düzenleme:
Fiyatlar zamlansa ve bu kart eski fiyatına düşse tamam, siz daha olmamış olay için piyasa fiyatındaki kartı kaçmaz diye paylaşıyorsunuz.

geçen ay da aynı fiyatlardaydı. Arkadaş tuf beyazını aldı 48k ya vatanda
artık bulunmuyo demek istedim beyaz 50k ya aldım stok bitti 54k dan geldi yeni stok arkadaş için 58k o karta fazla diyorsan ona lafım yok

1767096709139.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,256
Üyeler
187,481
Son üye
Vadi
Geri