🔥İndirim Kingdom Come: Deliverance Xbox Storeda 50TL !!

Çektim hocam sağolun, az önce steamdeki fiyatına bakmıştım bu oyunun

Oynamayan varsa on numara oyundur zamanında 16 liraya aldım steamde Royal edition. İlk başlarda baya zor ama ustalasinca yağ gibi akiyor

Muhtemelen fiyat hatası var, bu tür oyunları sevenler alıp oynayabilir.

Kingdom Come: Deliverance 50TL
Dünyanın en iyi oyunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

RPG zaten ama aşırı zor save yaparken iksir içiyorsun. İkinci oyununda simülasyon vari bazı olaylar gelmiş gibi(kılıç,balta,zırhı kendin örs de doverek yapiyon)
Knk ben hilesiz oynayamıyorum hele 2.oyunu stamina hemen gidiyor mecbur ölümsüzlük açıyorum başlarda save için groşen hilesi yaptım eser miktarsa ama gerek kalmıyoe başlarda ihtiyacın kadar groşen veriliyor ama ben ölümsüzlük olmadan oynayamıyorum

Dünyanın en iyi oyunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Knk ben hilesiz oynayamıyorum hele 2.oyunu stamina hemen gidiyor mecbur ölümsüzlük açıyorum başlarda save için groşen hilesi yaptım eser miktarsa ama gerek kalmıyoe başlarda ihtiyacın kadar groşen veriliyor ama ben ölümsüzlük olmadan oynayamıyorum
Hile olmaz eskiden hilesiz ben de oynamazdim ama metin2 de ban yiyince etik degerlerimin çarkı açıldı. Şöyle soyleyim hile kullanmak 10 kere ölmekten daha kötü hissettiriyor

Hile olmaz eskiden hilesiz ben de oynamazdim ama metin2 de ban yiyince etik degerlerimin çarkı açıldı. Şöyle soyleyim hile kullanmak 10 kere ölmekten daha kötü hissettiriyor
Valla bende sürekli ölünce oyunu silesim geliyor hele kcd2nin dövüş mekaniği 1e göre çok farklı zaten günde max 3 saat oynuyom ondada hep aynı yerde kalsam zamanım boşa gidiyor abartı kullanmıyom hikayenin tadını çıkara çıkara

Geri