Twisted Fed
80+
- Reaksiyon skoru
- 60
Muhtemelen fiyat hatası var, bu tür oyunları sevenler alıp oynayabilir.
Kingdom Come: Deliverance 50TL
Steamde 160 tl di sanırımÇektim hocam sağolun, az önce steamdeki fiyatına bakmıştım bu oyunun
RPG severim ama bu tam ne tarz, DMC gibi mi daha çok diyaloglu muOynamayan varsa on numara oyundur zamanında 16 liraya aldım steamde Royal edition. İlk başlarda baya zor ama ustalasinca yağ gibi akiyor
RPG zaten ama aşırı zor save yaparken iksir içiyorsun. İkinci oyununda simülasyon vari bazı olaylar gelmiş gibi(kılıç,balta,zırhı kendin örs de doverek yapiyon)RPG severim ama bu tam ne tarz, DMC gibi mi daha çok diyaloglu mu
Dünyanın en iyi oyunuMuhtemelen fiyat hatası var, bu tür oyunları sevenler alıp oynayabilir.
Knk ben hilesiz oynayamıyorum hele 2.oyunu stamina hemen gidiyor mecbur ölümsüzlük açıyorum başlarda save için groşen hilesi yaptım eser miktarsa ama gerek kalmıyoe başlarda ihtiyacın kadar groşen veriliyor ama ben ölümsüzlük olmadan oynayamıyorumRPG zaten ama aşırı zor save yaparken iksir içiyorsun. İkinci oyununda simülasyon vari bazı olaylar gelmiş gibi(kılıç,balta,zırhı kendin örs de doverek yapiyon)
Hile olmaz eskiden hilesiz ben de oynamazdim ama metin2 de ban yiyince etik degerlerimin çarkı açıldı. Şöyle soyleyim hile kullanmak 10 kere ölmekten daha kötü hissettiriyorDünyanın en iyi oyunu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Knk ben hilesiz oynayamıyorum hele 2.oyunu stamina hemen gidiyor mecbur ölümsüzlük açıyorum başlarda save için groşen hilesi yaptım eser miktarsa ama gerek kalmıyoe başlarda ihtiyacın kadar groşen veriliyor ama ben ölümsüzlük olmadan oynayamıyorum
Valla bende sürekli ölünce oyunu silesim geliyor hele kcd2nin dövüş mekaniği 1e göre çok farklı zaten günde max 3 saat oynuyom ondada hep aynı yerde kalsam zamanım boşa gidiyor abartı kullanmıyom hikayenin tadını çıkara çıkaraHile olmaz eskiden hilesiz ben de oynamazdim ama metin2 de ban yiyince etik degerlerimin çarkı açıldı. Şöyle soyleyim hile kullanmak 10 kere ölmekten daha kötü hissettiriyor