PC'yi Her Açtığımda Wallpaper Engine'deki Duvar Kağıdı Değişiyor

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
11,718
Uygulama pc açılınca hemen açılacak şekilde ayarlı. Favorilerime eklediğim bir duvar kağıdını bu şekilde tamama basıp masaüstüne ekliyorum ama pcyi her açışımda rastgele başka bir wp gelmiş oluyor ve favorilerimde yok.
1767199108920.webp

Uygulama pc açılınca hemen açılacak şekilde ayarlı. Favorilerime eklediğim bir duvar kağıdını bu şekilde tamama basıp masaüstüne ekliyorum ama pcyi her açışımda rastgele başka bir wp gelmiş oluyor ve favorilerimde yok.
Alıntıyı görüntüle
Rastgele bir WP mi yoksa Live wallpaper mı ?
Pc ilk açıldığında Wallpaper açılmadan önce kayıtlı WP ile açılıyor benim, sonra Wallpaper Engine deki kaydettiğim Live Wallpaper a geçiyor.
Bundan mı bahsettin?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Rastgele bir WP mi yoksa Live wallpaper mı ?
Pc ilk açıldığında Wallpaper açılmadan önce kayıtlı WP ile açılıyor benim, sonra Wallpaper Engine deki kaydettiğim Live Wallpaper a geçiyor.
Bundan mı bahsettin?
Rastgele bir wp hocam. Birkaç gün önce aldım hep alakasız bir wp geliyor.

Rastgele bir wp hocam. Birkaç gün önce aldım hep alakasız bir wp geliyor.
Bende dediğim gibi işliyor.
Ayarlar kısmı nasıl sende ?Farklı bişey mi var acaba?
Ayarlar-Genel bölümünde çok seçenek var, bi göz gezdir bakalım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende dediğim gibi işliyor.
Ayarlar kısmı nasıl sende ?Farklı bişey mi var acaba?
Ayarlar-Genel bölümünde çok seçenek var, bi göz gezdir bakalım.
Ekran görüntüsü 2025-12-31 194839.webp

• Beğen
Alıntıyı görüntüle
playlist varsa silin
ayarlardan random wallpaper on startup seçeneğini de kapatın eya change wallpaper automatically

• Beğen
  • Beğen
playlist varsa silin
ayarlardan random wallpaper on startup seçeneğini de kapatın eya change wallpaper automatically
playlisti komple sildim bakacaz baklaım playlist yapmamıştım halbuki

Geri