RTX 5090 fiyatı 2026 yılında 220bin tlyi aşabilir!

furkangorur

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,413
NVIDIA ve AMD'nin 2026'nın ilk çeyreğinde GPU fiyatlarını artırmaya hazırlanmasıyla RTX 5090 fiyatlarının 5.000 dolara kadar yükseleceği tahmin ediliyor.

Globalde +5000 dolar ise bizdeki fiyatını düşünün.

Şuan TR de en düşük 5090 133bin TL'ye satılıyor. İhtiyacınız varsa bekletmeyin.

Kaynak

Felaket tellali gibi ortalığın karıştırıyon knk savaş mı çıksın istiyon

119 bine MSI Ventus 3X RTX 5090 aldım Hepsiburada Efsane Kasım indirimlerinde. Vay efendim o model ne cart curt söylendiler. Kart evet en yoğul koşullarda FG4X de hesaplarken 4K Ultrada 575W iken 73-75 derece görüyorum (işlemcim hava soğutucuyla 79 derece) ama herhangi bir oyunda 575W görsem dahi 69-71 derece oynuyorum.

Son derece performanslı ve memnunum. Şimdiyse şu haberi görünce oh be diyorum. Milleti dinleye dinleye kimse ne sistem toplar ne de memnun olur. Milleti dinleseydim şu habere yıkılırdım. Siz de herkese çok kulak asmayın. ROG Astral veya Suprim olmadıkça çöp derler. Palit'e bile çöp diyeni gördüm. Alın aga şu ülkede hiçbir şeyin lüksüne kaçmayın. Hele global kriz de var bizi double etkiler

119 bine MSI Ventus 3X RTX 5090 aldım Hepsiburada Efsane Kasım indirimlerinde. Vay efendim o model ne cart curt söylendiler. Kart evet en yoğul koşullarda FG4X de hesaplarken 4K Ultrada 575W iken 73-75 derece görüyorum (işlemcim hava soğutucuyla 79 derece) ama herhangi bir oyunda 575W görsem dahi 69-71 derece oynuyorum.

Son derece performanslı ve memnunum. Şimdiyse şu haberi görünce oh be diyorum. Milleti dinleye dinleye kimse ne sistem toplar ne de memnun olur. Milleti dinleseydim şu habere yıkılırdım. Siz de herkese çok kulak asmayın. ROG Astral veya Suprim olmadıkça çöp derler. Palit'e bile çöp diyeni gördüm. Alın aga şu ülkede hiçbir şeyin lüksüne kaçmayın. Hele global kriz de var bizi double etkiler
En doğrusunu yapmışsın hocam. Bu ülkede bekleyen kaybeder.

En doğrusunu yapmışsın hocam. Bu ülkede bekleyen kaybeder.

Ve bunu herkesin yapmasını çok istiyorum. Olabildiğince herkese değeri bilinmeyen f/p kartları öneriyorum yoksa herkes zama kurban gidiyor. ROG için 2 ay bekleyip zam yediği için 5080 yerine 5070Ti alan gördüm PC Hocası Facebook grubunda

Geri