2k 27 inç IPS monitör önerisi

Marginale

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,284
Bütçe
10000
32 inç samsung odyssey g5 ıps panel var ama büyük olduğu için gözümü ağrıtıyor ışığını kısıp kullanmama rağmen, 27 inç bi 2k modele geçme düşüncem var 10k ya kadar çıkabilirim var mıdır öneri?

hz yada marka takıntınız varmı hocam ona göre daha iyi tavsiye verebiliriz.
ben şimdilik bu monitörü önereyim kendimde kullanıyorum biraz daha çıkabilirseniz alınabilir

ben şimdilik bu monitörü önereyim kendimde kullanıyorum biraz daha çıkabilirseniz alınabilir
Hiç öyle bi takıntım yok 165-180hz arası yeterli benim için vermeye veririm aslında ama açıkçası 8-9k nın da üstüne çıkmak istemiyorum monitör konusunda. Hatta Va bile düşünüyorum ama bilmiyorum, böyle ghosting olmayan güzel bi va.

bu monitör nasıl hocam ben de almayı düşünüyorum da

renk değerleri vs güzel hocam 3-4 aydır kullanıyorum bi sorun yaşamadım memnunum genel olarak. ama sormak istediğin varsa cevaplayabilirim tabi tekrar
KTC konusunun altına da yazmıştım ama kalite kontrol ve sürekli şikayetlerden sonra soğudum.. Mümkün olursa vatana gidip elden almayı düşünüyorum bunu. En azından kafam rahat olur.

KTC konusunun altına da yazmıştım ama kalite kontrol ve sürekli şikayetlerden sonra soğudum.. Mümkün olursa vatana gidip elden almayı düşünüyorum bunu. En azından kafam rahat olur.
ne gibi şikayetleri var hocam benim pek karşıma çıkmadı ürün hakkında şikayet. bencede gidip kendiniz mağazadan test edip alın bi sorun çıkarsa enazından kargoyla falan uğraşmazsınız bende öyle yapmıştım

ne gibi şikayetleri var hocam benim pek karşıma çıkmadı ürün hakkında şikayet. bencede gidip kendiniz mağazadan test edip alın bi sorun çıkarsa enazından kargoyla falan uğraşmazsınız bende öyle yapmıştım
Sadece TR'de mi bilmiyorum ama genel bi satın alınanlarda ölü piksel sorunu var KTC panellerinde, kargoyla uğraşmak istemiyorum. Bi de H27E6 modeli TR'ye ekimde gelmiş sanırsam 2 aydan fazla kullanan yok. Yurtdışında martta beri kullananların bazılarında flicker ve siyah ekranla karşılaşanlar olmuş. Bilemiyorum, çok temiz kullandım diyen de çok şans işi.

Sadece TR'de mi bilmiyorum ama genel bi satın alınanlarda ölü piksel sorunu var KTC panellerinde, kargoyla uğraşmak istemiyorum. Bi de H27E6 modeli TR'ye ekimde gelmiş sanırsam 2 aydan fazla kullanan yok. Yurtdışında martta beri kullananların bazılarında flicker ve siyah ekranla karşılaşanlar olmuş. Bilemiyorum, çok temiz kullandım diyen de çok şans işi.
ktc ürünlerinde bende bu forumda dahil çoğu yerde dediğiniz şikayetleri duydum ben attığım Asus için şikayetler var dediniz sandım 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,020
Üyeler
187,138
Son üye
zwezda01
Geri