ugur dengel
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
Creality Hi 3D Yazıcı 11.398,81
TL
TL
bu cihaz fdm yazıcı, yapmak istediğin düşük maliyet az akma koku vb. ise işini görür. hatta bölerek parçalar halinde büyük figür basacaksan daha avantajlı ev ortamında maliyet/koku olarak.eğer küçük ve detaylı baskılar istiyorsan reçine yazıcılara bakmanı öneririm ;çünkü küçük baskılarda fdm'nin katman izleri oluyor ufak detaylar kayboluyor fdm'de.selamlar kendi karakter figürlerimi yapmak istiyorum bu işimi görür mü
İyi operatör olana creality telefonda samsung gibidir bir parçası mı bozuldu marka distribitör tam destek arkanda ve parçasının değişimi kolay basit cihazlar.Creality Ürünler 5 para etmezzz
2.el almıcaksan max bütçen buysa alınabilirselamlar kendi karakter figürlerimi yapmak istiyorum bu işimi görür mü
Creality kullanmak biraz tecrübe ister ama fiyatı desteği de ona göredir.Bambu lab p2s combo ile creality k2 combo arasında kaldım ama kronik sorunlar sebebiyle büyük ihtimal bambu lab alacağım
Haklısınız hocam ama yazıcı işine yeni giren birisi için SLA bence zor gibi, ben FMD de daha model çıkartma, dilimleme, yazıcıyı ayarlayıp kalibre etme, baskıya uygun filamenti ve ayarları bulmayla falan çok uğraştım ve bence SLA evde kullanılabilecek bir şey değil, kuzenim de detaylı figür basmak istediğinden Halot one aldırdım ama ev 1-2 saatlik baskıda leş gibi kokuyor ve kışında havalandırması zor ayrıyeten reçineylede uğraşması zor, bence yeni başlayan biri çok küçük model basmayacaksa eğer az bi zımparalama ve boyamayla falan yine güzel figür çıkartabilir filamentten.bu cihaz fdm yazıcı, yapmak istediğin düşük maliyet az akma koku vb. ise işini görür. hatta bölerek parçalar halinde büyük figür basacaksan daha avantajlı ev ortamında maliyet/koku olarak.eğer küçük ve detaylı baskılar istiyorsan reçine yazıcılara bakmanı öneririm ;çünkü küçük baskılarda fdm'nin katman izleri oluyor ufak detaylar kayboluyor fdm'de.
reçine ve filament yazici farki örneği:
Alıntıyı görüntüle
yo 2. elde alırım sıkıntı değil. 15-20 cm'lik figürler istiyorumİyi operatör olana creality telefonda samsung gibidir bir parçası mı bozuldu marka distribitör tam destek arkanda ve parçasının değişimi kolay basit cihazlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2.el almıcaksan max bütçen buysa alınabilir
Creality kullanmak biraz tecrübe ister ama fiyatı desteği de ona göredir.
15-20 cm'lik ürünler yapmak istiyorum çok küçük değilbu cihaz fdm yazıcı, yapmak istediğin düşük maliyet az akma koku vb. ise işini görür. hatta bölerek parçalar halinde büyük figür basacaksan daha avantajlı ev ortamında maliyet/koku olarak.eğer küçük ve detaylı baskılar istiyorsan reçine yazıcılara bakmanı öneririm ;çünkü küçük baskılarda fdm'nin katman izleri oluyor ufak detaylar kayboluyor fdm'de.
reçine ve filament yazici farki örneği:
Alıntıyı görüntüle
arkadaşın dediği doğru reçine pis iştir ev kokar ve kimyasal sürekli eldiven takıcaksın sonra kürleme işi var balkonda falan yaparım mükemmel detaylı olsun dersen anycubic mono 4 var yok dersen 2.el bambu lab p1s öneririmyo 2. elde alırım sıkıntı değil. 15-20 cm'lik figürler istiyorum
15-20 cm'lik ürünler yapmak istiyorum çok küçük değil