2. El redmi note 10s alınır mı

@Atila53 Redmi telefonların yazılımı sıkıntılı. Daha dün kuzenimin Redmi Note 10S telefonunu bilgisayara bağlayıp reklamlı sistem uygulamalarını tek tek kaldırdım. İşlemcisi eski ve güçsüz. @Carlo'nun dediği gibi OLED yanığı da vardı.

@Atila53 Redmi telefonların yazılımı sıkıntılı. Daha dün kuzenimin Redmi Note 10S telefonunu bilgisayara bağlayıp reklamlı sistem uygulamalarını tek tek kaldırdım. İşlemcisi eski ve güçsüz. @Carlo'nun dediği gibi OLED yanığı da vardı.
Yazılım konusuna katılıyorum ama bence custom rom ile çözülecek bir sorun , oyun oynanmayacaksa gayet iyi telefon

@Oğuzhan| Uygun bir Samsung telefon var mı? Kardeşim de Redmi Note 11 Pro kullanıyor. İşlemcisi artık çok ısınıyor diyor. Malum işlemci de Helio G96 ve TSMC 12nm süreciyle üretilmiş.

@Oğuzhan| Uygun bir Samsung telefon var mı? Kardeşim de Redmi Note 11 Pro kullanıyor. İşlemcisi artık çok ısınıyor diyor. Malum işlemci de Helio G96 ve TSMC 12nm süreciyle üretilmiş.
Ben bu bütçede Xiaomi'den başka bir marka telefon bulamadım.Sizin bütçeniz ne,nerede yaşıyorsunuz?

Hocam sıfır kacak redmi note ... Pro serisi alın birkac k fazla verin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,020
Üyeler
187,138
Son üye
zwezda01
Geri