590 çok daha güçlü ama sorun çıkarabilen bir kart mümkünse başka karta geç.Galax 1050-Ti ekran kartı kullanıyorum.
Sapphire 590 ekran kartına geçmek mantıklı olur mu
pek bir bilgim yok
işlemci : i3 12100fTam sistem nedir ona göre belki 1660s alınabilir az daha eklenip
1900₺ ye denk geldi de o yüzden bi ilgimi çekti590 çok daha güçlü ama sorun çıkarabilen bir kart mümkünse başka karta geç.
kimse onları 2500'den aşağı vermez tahminimce mining kartıdır zamanında çok yaptılar1900₺ ye denk geldi de o yüzden bi ilgimi çekti
buyur hocampsunun güç etiketini çekmen lazım 12v kanalına göre cevap vereceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yaşadığın yer neresiydi bu arada ona göre ilan araştıracağım
kimse onları 2500'den aşağı vermez tahminimce mining kartıdır zamanında çok yaptılar
Çorumpsunun güç etiketini çekmen lazım 12v kanalına göre cevap vereceğim
kimse onları 2500'den aşağı vermez tahminimce mining kartıdır zamanında çok yaptılar
Bu PSU ile olmaz 1050Ti yi bile ucu ucuna besler bu.buyur hocam
Çorum
tahmini yetecek olan psu fiyatı ne kadardır?Bu PSU ile olmaz 1050Ti yi bile ucu ucuna besler bu.
RX 500 serilerini miningde kullanmayan pek yok zaten 2 mining dönemi gördü o seri ikisinde de herkes kullandı o seriyi alan bunu kabul etmeli ama fiyat bana da ucuz geldi.psunun güç etiketini çekmen lazım 12v kanalına göre cevap vereceğim
PSU kesinlikle değişmeli 2x12v kanal demiş ama tek kanal olduğu kesin 250watt vereceğini de düşünmüyorum , yaşadığın yerde pek ilan bulamadım yine rx580 ilanları var (sadece sarı siteden bakınca) istersen facebook gruplarına gir genellikle hem temiz hem f/p kartlar satılıyorbuyur hocam
Çorum
PSU da az para değil genelde ikinci el psu tavsiye etmem ama yakınından falan temiz psu bulursan almaya çalış öbür türlü sıfırları 2-3ktahmini yetecek olan psu fiyatı ne kadardır?