Komili Ayçiçek Yağı Dar Ağız, Pet Şişe, 4 Lt (2 paketi) 700TL

Alpha45

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
316
Son düzenleme:
Amazon deponun düzgün paketleyeceğini bilsem direk alırımda amazon depo bu konuda sıkıntı maalesef.

Patlarsa para iadesi yapıyorlar diye biliyorum. Geçen 6lı maden suyu aldım sıkıntısız geldi alınabilir bence.

Paklamış paketin eve gelmesi olası patlama damlama vs. bir durumda yağ sıkıntı biraz :) Arındıramayız ortalığı

10 llarca kez yağ soda aldım bir kere patlak gelmedi.Bir kez toplu erzak sepeti yapmıştım pirinç patlak geldi tüm kargoyu iade ettiler diğerleri sağlam olmasına rağmen

Fiyat pahalı arkadaşlar, tarım kredi marketlerde tmo(toprak mahsulleri ofisi yani devletin) 5 litre aycıcek yagı 375 tl daha dün aldım litresi 75 TL'ye denk geliyor, amazonda komili litresi 87,5tl

Son 6 ayın en düşük fiyatı, satıcı Amazon ihtiyacınız varsa değerlendirebilirsiniz.
Son 6 ayda çok daha uyguna düşmüştü.
Tanesi 242 ye geliyordu.

Fiyat pahalı arkadaşlar, tarım kredi marketlerde tmo(toprak mahsulleri ofisi yani devletin) 5 litre aycıcek yagı 375 tl daha dün aldım litresi 75 TL'ye denk geliyor, amazonda komili litresi 87,5tl
heryerde tarım kredi marketi yok

Amazon deponun düzgün paketleyeceğini bilsem direk alırımda amazon depo bu konuda sıkıntı maalesef.
Bu yağdan Temmuz da ben de aldım, tanesi 242 tl ye geldi. Bence pahalı ama alacaksan da korkma. Bir tanesi bile patlasa hepsinin parasını iade eder amazon

Bu yağdan Temmuz da ben de aldım, tanesi 242 tl ye geldi. Bence pahalı ama alacaksan da korkma. Bir tanesi bile patlasa hepsinin parasını iade eder amazon
Hocam yeni hesap açarsanız 150Tl kuponda veriyor ilk şipariş ücretsiz oluyor tanesi öyle olunca 275TL'ye geliyor.

Son 6 ayda çok daha uyguna düşmüştü.
Tanesi 242 ye geliyordu.
2li paket gösterdiği için akakçe bu görünmüyordu o yüzden öyle yazdım.

Hocam yeni hesap açarsanız 150Tl kuponda veriyor ilk şipariş ücretsiz oluyor tanesi öyle olunca 275TL'ye geliyor.
Oluyorsa iyi bu şekilde. Ama genel olarak ayçiçek yağının litresi 80 tl civarında. Devir ekonomi devri 😀

Geri