CaptainSpark
80+
- Reaksiyon skoru
- 285
- Konu Sahibi Konu Sahibi
yok kanka daha 5 tane paylaştım bende 120 şey var 1 tane tesadüf olurdu haklısınİşine gelmeyince işte max numerolojist
yok kanka daha 5 tane paylaştım bende 120 şey var 1 tane tesadüf olurdu haklısınİşine gelmeyince işte max numerolojist
Allah'ını kitabını seviyorsan bana centi ışık yılı nedir söyler misin? Bakalım kim kuduruyor. Yine safsata hariç tek bir cevap yok. Tartışma zemini bile kuramıyorsun. Kendi şüphelerin bu kadar yoğunsa niye bu işe giriştin?kudur kanka bolca kudur senin gibi 1000 tanesi birleşse 1 ufak sure yazamayacak cevap verilmeyecekler listesine ekliyorum iyi günler
Hocam ben de kötülemek amacıyla söylemiyorum ancak özellikle "“Yıldız” kelimesi ile 32. ayetteki “Dünya” kelimesi arasında 861 harf olduğu ortaya çıkmıştır." dediğiniz kısım ve bu tar sürekli birşeyleri sayılara döken inanışlar aban da çok zorlama geliyor.Orda dünya değil bşaka bir kelime ayzsa gene bir şekilde oraya yorumlanıcaktı.İnançlar buna çok müsait çünkü.Teşekkürler1 tesadüftür 2 tesadüftür 3 istikrardır dostum sadece bu değil ki yemin ederim 100 den fazla şey var selamın aleyküm
“Centi-” ön eki, metrik sistemde 1/100 demektir.Allah'ını kitabını seviyorsan bana centi ışık yılı nedir söyler misin? Bakalım kim kuduruyor. Yine safsata hariç tek bir cevap yok. Tartışma zemini bile kuramıyorsun. Kendi şüphelerin bu kadar yoğunsa niye bu işe giriştin?
Tdk'ya baktım şöyle geçiyor "tüm mesafeleri 861 yapan dini birim"
yarıçap damı aynı? sence tesadüf müHocam ben de kötülemek amacıyla söylemiyorum ancak özellikle "“Yıldız” kelimesi ile 32. ayetteki “Dünya” kelimesi arasında 861 harf olduğu ortaya çıkmıştır." dediğiniz kısım ve bu tar sürekli birşeyleri sayılara döken inanışlar aban da çok zorlama geliyor.Orda dünya değil bşaka bir kelime ayzsa gene bir şekilde oraya yorumlanıcaktı.İnançlar buna çok müsait çünkü.Teşekkürler
İkili sistemin görünen yıldızı olan Sirius A’nın yarıçapı 1,711 R☉’dur. Bu, Güneş’in yarıçapının 1,711 katıdır. Bu “1,711” oranının, “Güneş” suresi / “Yıldız” suresi oranıyla aynı olduğu ortaya çıktı: 91/53 = 1,71698113208“Centi-” ön eki, metrik sistemde 1/100 demektir.
1 centi-ışık yılı (cly) = 0,01 ışık yılı 1 ışık yılı = 100 centi-ışık yılı
Bu yüzden:
8,61 ışık yılı × 100 = 861 centi-ışık yılı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yarıçap damı aynı? sence tesadüf mü
tekrar dene lütfenİkili sistemin görünen yıldızı olan Sirius A’nın yarıçapı 1,711 R☉’dur. Bu, Güneş’in yarıçapının 1,711 katıdır. Bu “1,711” oranının, “Güneş” suresi / “Yıldız” suresi oranıyla aynı olduğu ortaya çıktı: 91/53 = 1,71698113208
biri 1.711 diğeri 1.716 tutmuyor ?
mutlaka bir yerde hata yapıyorsun çünkü bu onlarca defa denendiİkili sistemin görünen yıldızı olan Sirius A’nın yarıçapı 1,711 R☉’dur. Bu, Güneş’in yarıçapının 1,711 katıdır. Bu “1,711” oranının, “Güneş” suresi / “Yıldız” suresi oranıyla aynı olduğu ortaya çıktı: 91/53 = 1,71698113208
biri 1.711 diğeri 1.716 tutmuyor ?
Hocam ben sizin yazınızı attım "İkili sistemin görünen yıldızı olan Sirius A’nın yarıçapı 1,711 R☉’dur. Bu, Güneş’in yarıçapının 1,711 katıdır. Bu “1,711” oranının, “Güneş” suresi / “Yıldız” suresi oranıyla aynı olduğu ortaya çıktı: 91/53 = 1,71698113208" bunu siz yazmışsınız zaten sizden alıntıladımtekrar dene lütfen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
mutlaka bir yerde hata yapıyorsun çünkü bu onlarca defa denendi
Hayır metrik sistemden bahsetmiyorsun. Işık yılı bipm'e dahil. Centi-ışık yılı 0,01 ışık yılı değil. Artık bipm birim sistemini mi tartışacağız? Yani googlea bipm birim sistemi yazmak bu kadar zor olmamalı.“Centi-” ön eki, metrik sistemde 1/100 demektir.
1 centi-ışık yılı (cly) = 0,01 ışık yılı 1 ışık yılı = 100 centi-ışık yılı
Bu yüzden:
8,61 ışık yılı × 100 = 861 centi-ışık yılı
tamam bu küsüratlar gayet normal google sayıları değiştiriyor bazen aynı tıpkı kelvin olayı gibi gerçi onu henüz paylaşmadım. yani milyonluk değişimlerHocam ben sizin yazınızı attım "İkili sistemin görünen yıldızı olan Sirius A’nın yarıçapı 1,711 R☉’dur. Bu, Güneş’in yarıçapının 1,711 katıdır. Bu “1,711” oranının, “Güneş” suresi / “Yıldız” suresi oranıyla aynı olduğu ortaya çıktı: 91/53 = 1,71698113208" bunu siz yazmışsınız zaten sizden alıntıladım
her yıl güneşin kelvin ısısını 3 arttırıp 2 düşürüyorlarHayır metrik sistemden bahsetmiyorsun. Işık yılı bipm'e dahil. Centi-ışık yılı 0,01 ışık yılı değil. Artık bipm birim sistemini mi tartışacağız? Yani googlea bipm birim sistemi yazmak bu kadar zor olmamalı.
Işık yılı diyorsan bir birim sistemi kullanıyorsundur ve onun çevirilerini kullanırsın. 100cm 1 metredir ve sen kuranda bir mucize uyduracaksın diye ama 1 bit 8 bytedır o yüzden 100cm 800 zattiri zorttur diyemezsin hiçbir mantığı yok. 1 Işık yılı eşit değildir 0.01 centi ışık yılı. Üzgünüm : (
Ama bu dönüşümü gördüğün herhangi bir kaynak bulabilirsen tüm bilim dünyasını şok edebilirsin.
nasa verilerine girersen daha sabit sonuç bulursun ve daha az güncellenirHayır metrik sistemden bahsetmiyorsun. Işık yılı bipm'e dahil. Centi-ışık yılı 0,01 ışık yılı değil. Artık bipm birim sistemini mi tartışacağız? Yani googlea bipm birim sistemi yazmak bu kadar zor olmamalı.
Işık yılı diyorsan bir birim sistemi kullanıyorsundur ve onun çevirilerini kullanırsın. 100cm 1 metredir ve sen kuranda bir mucize uyduracaksın diye ama 1 bit 8 bytedır o yüzden 100cm 800 zattiri zorttur diyemezsin hiçbir mantığı yok. 1 Işık yılı eşit değildir 0.01 centi ışık yılı. Üzgünüm : (
Ama bu dönüşümü gördüğün herhangi bir kaynak bulabilirsen tüm bilim dünyasını şok edebilirsin.
Vay yahudi ajanları. Kuran mucizesi tutmasın diye neler yapıyorlar.her yıl güneşin kelvin ısısını 3 arttırıp 2 düşürüyorlar
ve unutma ki ne kadar geliştiğimizi zannetsekte astronomi henüz o kadar ilerlemedi bence şuan teleskoplar bile ilkel sayılırHayır metrik sistemden bahsetmiyorsun. Işık yılı bipm'e dahil. Centi-ışık yılı 0,01 ışık yılı değil. Artık bipm birim sistemini mi tartışacağız? Yani googlea bipm birim sistemi yazmak bu kadar zor olmamalı.
işinin ehlisin yani?Vay yahudi ajanları. Kuran mucizesi tutmasın diye neler yapıyorlar.
Çok haklısın bunların da üstesinden geleceğiz allahın izniyle.ve unutma ki ne kadar geliştiğimizi zannetsekte astronomi henüz o kadar ilerlemedi bence şuan teleskoplar bile ilkel sayılır
çok şeyin altına girip o işin altından kalktın sen şüphem yok (çok yetenekli olduğunu saygılı bir şekilde belirtişimden ibarettir)Çok haklısın bunların da üstesinden geleceğiz allahın izniyle.