🔥İndirim 🔥Gank 300 TL indirim kuponu(Sınırlı Stok)🔥

Kuponun süresi dolmuş başka kupon yokmu
Firma hakkında şikayetler var. Ben de birkaç gün önce klavye siparişi verdim; ancak ödemem halen onaylanmadı. Bilginiz olsun.

Güncelleme;
İlgili firma yaklaşık 1 saat önce siparişimin kargoya verildiği bilgisini e-posta adresime göndermiş.

Son düzenleme:
L7 Mix nasıl bir mouse, Air ile aynı mı kalitesi? Sanırım daha çok air tercih edilmiş.

Firmayla ilgili büyük sıkıntılar yaşıyorum, soğudum diyebilirim tamamen.

Bu firmayla ilgili baya şikayet görüyorum bende, istisnasız her forumda şikayeti var. Ne gibi sıkıntı yaşadınız?
Aldığım mouse'ta problem başladı. Siteden destek talebi açtım, cevap yok. WhatsApp iletişim hatlarına yazdım, 10 gündür cevap yok. İletişim hatlarını arıyorum, bekleme müziğinde bekletiyorlar açan yok. Sitenin sahibini arıyorum, açmıyor. WhatsApp'tan kendisine yazıyorum, dönmüyor. Bu durumun peşini bırakmayacağım ama. "Satışı yaptık mı yaptık? Gerisinden bize ne?" modundalar. Sahibi bile umursamıyor.

Aldığım mouse'ta problem başladı. Siteden destek talebi açtım, cevap yok. WhatsApp iletişim hatlarına yazdım, 10 gündür cevap yok. İletişim hatlarını arıyorum, bekleme müziğinde bekletiyorlar açan yok. Sitenin sahibini arıyorum, açmıyor. WhatsApp'tan kendisine yazıyorum, dönmüyor. Bu durumun peşini bırakmayacağım ama. "Satışı yaptık mı yaptık? Gerisinden bize ne?" modundalar. Sahibi bile umursamıyor.
Hocam sorunu neydi farenin bir de hangi model

Firma ile bende sorun yaşıyorum başınıza dert almak istiyorsanız cüzi miktarlara deneye bilirsiniz firmaya satıştan sonra ulaşmak çok zor

Problem yaşarsanız kesinlikle iletişim yok üç beş fazla verip sağlam yerlerden alış veriş yapın iki ürün aldım biri sorunlu çıktı maalesef elimde kaldı. Bütün iletişim kanallarını denedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,005
Üyeler
187,430
Son üye
0ffLin3
Geri