Green
80+
- Reaksiyon skoru
- 81
"GANKSENİNLE" 250 TLKuponun süresi dolmuş başka kupon yokmu
"GANKSENİNLE" 250 TLKuponun süresi dolmuş başka kupon yokmu
Firma hakkında şikayetler var. Ben de birkaç gün önce klavye siparişi verdim; ancak ödemem halen onaylanmadı. Bilginiz olsun.Kuponun süresi dolmuş başka kupon yokmu
Bu firmayla ilgili baya şikayet görüyorum bende, istisnasız her forumda şikayeti var. Ne gibi sıkıntı yaşadınız?Firmayla ilgili büyük sıkıntılar yaşıyorum, soğudum diyebilirim tamamen.
Aldığım mouse'ta problem başladı. Siteden destek talebi açtım, cevap yok. WhatsApp iletişim hatlarına yazdım, 10 gündür cevap yok. İletişim hatlarını arıyorum, bekleme müziğinde bekletiyorlar açan yok. Sitenin sahibini arıyorum, açmıyor. WhatsApp'tan kendisine yazıyorum, dönmüyor. Bu durumun peşini bırakmayacağım ama. "Satışı yaptık mı yaptık? Gerisinden bize ne?" modundalar. Sahibi bile umursamıyor.Bu firmayla ilgili baya şikayet görüyorum bende, istisnasız her forumda şikayeti var. Ne gibi sıkıntı yaşadınız?
Hocam sorunu neydi farenin bir de hangi modelAldığım mouse'ta problem başladı. Siteden destek talebi açtım, cevap yok. WhatsApp iletişim hatlarına yazdım, 10 gündür cevap yok. İletişim hatlarını arıyorum, bekleme müziğinde bekletiyorlar açan yok. Sitenin sahibini arıyorum, açmıyor. WhatsApp'tan kendisine yazıyorum, dönmüyor. Bu durumun peşini bırakmayacağım ama. "Satışı yaptık mı yaptık? Gerisinden bize ne?" modundalar. Sahibi bile umursamıyor.
Scyrox V6. Sallayınca gerçekten rahatsız edici ses ve sıkınca oldukça fazla gıcırtı.Hocam sorunu neydi farenin bir de hangi model