SİRİUS Işık yılı cinsinden uzaklık ve yarıçap KURAN mucizeleri 4

sen yahudi dedin ben sadece ona cevap verdim yemin ederim herşeyim üzerine eğer sen küfür zannettiysen milyarlarca defa yalvarır özür dilerim kul hakkı çünkü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben 3 kız kardeşim var kadınlara verdiğim değeri başka erkek vermez bu sadece yanlış anlama bakış acısı dedim ama eğer öyle anladıysan milyarlarca defada özür dilerim
Dostum kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilsin.

İlginç olan nedir ki adamla dini konuşma yapıyoruz sen seks de yapıyorsundur diyor aşağılayıcı bir tabirle. Sen de durup dururken insanları öldürmemeleyiz konuşmasında "sen erkek gibi dövemezsin biz döveriz ahahah erkekler konuşmaz" diye cevap verdin.

Burada ilginç ve travmalı olan siz oluyorsunuz. Small dck energy dediğimiz durum. Ben bir şey yazdığımda sen uzunsun sen şişmansın sen kadınsın diyce cevap veren birine ne anlatıyorsun dediğimde bunu diyen mi ilginç oluyor. Tam olarak normal görmen için görmemiş gibi yapıp susup gitmeli miyim? O zaman mı barışık olacağım ? Açıklarsan öyle davranayım.
Şimdi konu biraz dağılacak ama yine de cevap vereyim. Yani size göre yapmamız gereken, tacizciyi ülkemizin mükemmel ve kusursuz “yüce adaletine” teslim etmek miydi? Anlaşılmadığı için tekrar söylüyorum: Öldürmeyi savunmuyorum ve öldüren kişinin de “eline sağlık” demiyorum. Yapılmaması gereken bir şeydi.

Peki sizce adamı dövmeye gitmek yerine ülkemizin yüce adaletine teslim etseydik ne olacaktı? Belki hapse bile girmeyecek, serbest bırakılacaktı. Siz de biliyorsunuz ki bu ülkede adalet yok ve böyle bir durumda polise şikâyet etmek çoğu zaman hiçbir şeyi çözmüyor. Yani burada “normal” olan, gidip polise başvurmak değil; adamın sağlam bir şekilde dövülmesi.

Oradaki EFENDİ ERKEK'ten kastım şuydu: Karşımdakinin (Yani senin) erkek olduğunu varsayarak şunu söyledim; adaletin olmadığı bir ülkede, tacizciyi karşısına alacak cesareti bulamayıp, ceza almayacağını bile bile polise gitmek “EFENDİ ERKEK'lik” oluyor. Buradaki efendi erkekten kastım kadınlarla ilgili değildi. Bunun kadın ya da erkek olmakla bir ilgisi yok. Emin olun, benzer bir olayda kadın, karşısındaki erkekle fiziksel olarak denk olsa, o da polise gitmek yerine orada kavga ederdi. Adaletin olmadığı bir ülkede “normal” olan davranış budur. Eğer bu normal kabul olanı yapamıyorsan, benim kastettiğim anlamda bu “korkak erkeklik”, yani “efendi erkeklik” oluyor.
Bunu cinsiyetine saldırı olarak anlamak yine senin sorunun.

Şimdi konu biraz dağılacak ama yine de cevap vereyim. Yani size göre yapmamız gereken, tacizciyi ülkemizin mükemmel ve kusursuz “yüce adaletine” teslim etmek miydi? Anlaşılmadığı için tekrar söylüyorum: Öldürmeyi savunmuyorum ve öldüren kişinin de “eline sağlık” demiyorum. Yapılmaması gereken bir şeydi.

Peki sizce adamı dövmeye gitmek yerine ülkemizin yüce adaletine teslim etseydik ne olacaktı? Belki hapse bile girmeyecek, serbest bırakılacaktı. Siz de biliyorsunuz ki bu ülkede adalet yok ve böyle bir durumda polise şikâyet etmek çoğu zaman hiçbir şeyi çözmüyor. Yani burada “normal” olan, gidip polise başvurmak değil; adamın sağlam bir şekilde dövülmesi.

Oradaki EFENDİ ERKEK'ten kastım şuydu: Karşımdakinin (Yani senin) erkek olduğunu varsayarak şunu söyledim; adaletin olmadığı bir ülkede, tacizciyi karşısına alacak cesareti bulamayıp, ceza almayacağını bile bile polise gitmek “EFENDİ ERKEK'lik” oluyor. Buradaki efendi erkekten kastım kadınlarla ilgili değildi. Bunun kadın ya da erkek olmakla bir ilgisi yok. Emin olun, benzer bir olayda kadın, karşısındaki erkekle fiziksel olarak denk olsa, o da polise gitmek yerine orada kavga ederdi. Adaletin olmadığı bir ülkede “normal” olan davranış budur. Eğer bu normal kabul olanı yapamıyorsan, benim kastettiğim anlamda bu “korkak erkeklik”, yani “efendi erkeklik” oluyor.
ben yahudi kelimesine kullandım sadece ben asla bir kadına hakaret etmem orada yahudi ajanı kelimesi geçiyor ve o hakaret amaclıda değildi yemin ederim

Oradaki EFENDİ ERKEK'ten kastım şuydu: Karşımdakinin (Yani senin) erkek olduğunu varsayarak şunu söyledim; adaletin olmadığı bir ülkede, tacizciyi karşısına alacak cesareti bulamayıp, ceza almayacağını bile bile polise gitmek “EFENDİ ERKEK'lik” oluyor. Buradaki efendi erkekten kastım kadınlarla ilgili değildi. Bunun kadın ya da erkek olmakla bir ilgisi yok. Emin olun, benzer bir olayda kadın, karşısındaki erkekle fiziksel olarak denk olsa, o da polise gitmek yerine orada kavga ederdi. Adaletin olmadığı bir ülkede “normal” kabul edilen davranış budur. Eğer bu normal kabul edileni yapamıyorsan, benim kastettiğim anlamda bu “korkak erkeklik”, yani “efendi erkeklik” oluyor.
Evet dağıtmayalım konuyu ayrıca konuşabiliriz. Ama hayır bu evrensel bir cinsiyetçi dil. Başka erkekler bile yapmaz sadece erkek gibi erkekler gidip muştayla öldürür dediğinizde çeşitli cinsiyetçi bilinçaltı hastalıklara sahip birey siz oluyorsunuz. Bu tartışmaya açık bir konu değil. Eğer sen hayatında "ben gidip karı gibi öldürdüm be" diye bu anını gururla anlattığın herhangi bir nokta olduysa o zaman haklısın. Yani ne cinsiyetçilik olmadığına ne de benim "bunun erkeklikle ne alakası var" dememin psikolojik bir sorun olduğuna katılmıyorum. Fikrinizi de değiştirmeye çalışmıyorum. Agree to disagree yapabiliriz.

sen yahudi dedin ben sadece ona cevap verdim yemin ederim herşeyim üzerine eğer sen küfür zannettiysen milyarlarca defa yalvarır özür dilerim kul hakkı çünkü

ben 3 kız kardeşim var kadınlara verdiğim değeri başka erkek vermez bu sadece yanlış anlama bakış acısı dedim ama eğer öyle anladıysan milyarlarca defada özür dilerim
Zavallısın bunu bilde milyarlarca kez özür diliyorum ne demek

ben yahudi kelimesine kullandım sadece ben asla bir kadına hakaret etmem orada yahudi ajanı kelimesi geçiyor ve o hakaret amaclıda değildi yemin ederim
Ya SJSJAJAJSJ ne günah adamsın ya sen tutturmuşsun “kadına hakeret etmem” “milyarlarca kez özür” falan yazık kral boş ver sen din falan Düzce de Abaza dili ve edebiyatı oku

bir yanlış anlaşılma olduysa dilememiz gerekir özür dilemek değerlidir ama amacım küfürde değildir tamamen yanlış anlaşılmadır onun kalbini almazsam ALLAH beni bağışlamaz durum yanlış anlaşılma

Ya SJSJAJAJSJ ne günah adamsın ya sen tutturmuşsun “kadına hakeret etmem” “milyarlarca kez özür” falan yazık kral boş ver sen din falan Düzce de Abaza dili ve edebiyatı oku
özür değerlidir insanlar değerlidir bunu öğretir gerçek inanç

bir yanlış anlaşılma olduysa dilememiz gerekir özür dilemek değerlidir ama amacım küfürde değildir tamamen yanlış anlaşılmadır onun kalbini almazsam ALLAH beni bağışlamaz durum yanlış anlaşılma
Yav neyin yanlış anlaşılması insana hakeret etmeyeceksin yada artık her ne dediysen tutturmuşsun milyarlarca kez özür. Bu nasıl bir aşağılık kompleksidr arkadaş kız olduğunu duydun bir anda bakışın değşti

Sen insana, canı olan her şeye yanlış bir şey söylemeyeceksin. İnsan saygıyı bıile cinsiyete göre gösterir mi sen 1400 lerde kaldın hala

Yav neyin yanlış anlaşılması insana hakeret etmeyeceksin yada artık her ne dediysen tutturmuşsun milyarlarca kez özür. Bu nasıl bir aşağılık kompleksidr arkadaş kız olduğunu duydun bir anda bakışın değşti
cinsiyetle ilgisi yok. küfür etmedim ve yanlış anlaşılma sonucu kalp kırdım bunu telafi etmek yükümdür. cinsiyetle ilgisi yoktur kul hakkı

cinsiyetle ilgisi yok. küfür etmedim ve yanlış anlaşılma sonucu kalp kırdım bunu telafi etmek yükümdür. cinsiyetle ilgisi yoktur kul hakkı
Lan ağzımı bozmayayım diyorum ne diye o zaman benimde kız kardeşim var diye zırvalıyorsun

Lan ağzımı bozmayayım diyorum ne diye o zaman benimde kız kardeşim var diye zırvalıyorsun
e doğru küfür ettiğimi zannetti bunu telafi edip etmediğimi açıklamam gerekiyor ve kalbini düzeltmem gerekiyor

ne demek istediğimi belki anlamadın ama ben özür dilerim özür dilemek için suçlu olmaya gerek yok yanlış anlaşılma varsa hatan vardır bir yanlış anlaşılma olmuştur

ve ben yanlış anlaşılmaya sebep oldum bu benim hatam çok anlamlı bir kelime ama öyle bişe demedim sonuçta ama amacım bu değildi

Son düzenleme:
e doğru küfür ettiğimi zannetti bunu telafi edip etmediğimi açıklamam gerekiyor ve kalbini düzeltmem gerekiyor
Anlama sıkıntın var mı? Kadınlara verdiğim değer diyerek ayrıştırıyorsun senin birine değer vermen için illa kız olarak doğması gerek miyor. Yemin ederimki o erkek olsaydı milyarlarca kez falan özür dilemeyecektin sadece aşağılık komplekslerin var

Anlama sıkıntın var mı? Kadınlara verdiğim değer diyerek ayrıştırıyorsun senin birine değer vermen için illa kız olarak doğması gerek miyor. Yemin ederimki o erkek olsaydı milyarlarca kez falan özür dilemeyecektin sadece aşağılık komplekslerin var
yemin ederim dilerdim bunun cinsiyet değil kul hakkıyla ilgisi var

kalbini kırdıysam özür dilerim ne var bunda dedim sanada işte kalbini kırmadım bu cinsiyetçilik değil insana değer vermek

tekrar özür diliyorum senden ve aramızda bişe olmamasına rağmen özür dilemek insanı düşürmez yükseltir

Son düzenleme:
beyler allah galiba haklıymış

Geri