İki kulaklığa da sahibim. H2002P ses, malzeme kalitesi olarak daha iyi. Razer'ın tek artısı kulak pedi bayağı konforlu. Ama kulak üst, sürücüleri kaplayan kısım, kablosu falan bayağı kalitesiz. Keza jak olduğundan sesler anakartına bağlı boğuk ve az geliyor. Razer döviz kaynaklı pahalı ve genelde de kablolu, ses kartı olan modelleri ₺3.5-4K civarından başlıyor, o fiyatlara da değmez.
Ayrıca şu ürünü de öneririm. H2002P sürücüye gerek kalmdan tiz vb. seslerde daha iyi versiyonu. Ayrıca çıkarılabilir mikrofon, kablosu daha kaliteli (H2002P dolanma sorunu olabiliyor), RGB'si yok (H2002P yine RGB kapatsan da tekrar sistem falan başlatınca RGB teki açılıyor falan bir garip), üst kısmı H2002P göre daha hafif. Bir tek bu satıcı var, büyük ihtimalle Havit indiriminden toplayıp bu fiyata satıyorlar. Bence ₺2000 eder, ama tabii benim aldığım fiyata göre pahalı kalıyor.
53mm (Yüksek Manyetik) Hoparlör Mekansal Ses ve Kafa Takibi Gradyant Tasarım Sanal 7.1 USB Ses Çıkarılabilir Mikrofon 2 Yıl Distribütör Garantili
ozfirat.com.tr
Şurada aldığım zaman anlatmıştım. O dönem ₺1700 almışım, hatta Havit salı indiriminde ₺1300 kadar görmüştüm. Stokları da bitmemişti, buradaki Havit konusuna almaları için öneri yapmıştım. Ama herhalde insanlarda başka ürünler olunca o indirimleri pek umursamadılar. Neyse umarım Havit yine stoklara sokar da bu ürünü ₺1500-1600 falan satarlar. Hatta ben H2002P yerini almasını bile isterim.
Merhaba şu anda kullandığım BİM'den almış olduğum HP Omen 800 kulaklığım eskidi ve yıprandı bu yüzden yeni bir kulaklık almaya karar verdim araştırmalarım sonucunda forumdakilerin genellikle Havit Gamenote H2002P ve Razer BlackShark v2X kulaklıklarını tavsiye ettiklerini gördüm. İnternette...
techolay.net
H2002P sürücüsü:
drive.google.com
Aşağıdaki videoda H2002P için ayar önerisi var. O kısıma göz atın.
Videodaki bazı ayarları yapın veya yapmayı öğrenin. Ses şiddetini büyük oranda artıran bir ayara sahip. Açmadan da kullanılabilecek seviyede.
Son olarak mikrofon önemli değilse H2002BG'de alınabilir. Kumaş, kablosuz ve ses kasmada gayet yeterli.