Arkadaşlar Şuan yurt dışındayım Türkiyeye 5-6 ay sonra uğrarken işlemci getircem

Reaksiyon skoru
406
Yurt dışındayım; Türkiye’ye uğrarken pek bir şey getirip götürmüş biri değilim, bu konuda fazla bilgim yok. Bir arkadaşım benden işlemci getirmemi istedi. Ne yapabilirim? İkinci el ya da sıfır olmasına göre prosedür değişir mi? Sonuçta ekran kartı gibi büyük bir şey değil. Parasını da o ödeyecek; ben sadece gelirken onun için getirip teslim edeceğim, o kadar. (Belki RAM de dahil olabilir; şu an kesin değil.)

Son düzenleme:
Pek bir şey getirip götüren biri olmadım; fazla bilgim yok. Bir arkadaşım benden işlemci getirmemi istedi. Ne yapabilirim? İkinci el ya da sıfır olmasına göre prosedür değişir mi? Sonuçta ekran kartı gibi büyük bir şey değil. Parasını da o ödeyecek; ben sadece gelirken onun için getirip vereceğim, o kadar. (belki ram de dahil olabilir o kesin değil şuanlık)
Kral gelirken de bana bir iphone 17 pro max çözsene

Pek bir şey getirip götüren biri olmadım; fazla bilgim yok. Bir arkadaşım benden işlemci getirmemi istedi. Ne yapabilirim? İkinci el ya da sıfır olmasına göre prosedür değişir mi? Sonuçta ekran kartı gibi büyük bir şey değil. Parasını da o ödeyecek; ben sadece gelirken onun için getirip vereceğim, o kadar. (belki ram de dahil olabilir o kesin değil şuanlık)
Kral sıkıntı olursa dmax gümrük muhafazada izleriz seni haber et şaka bir yana kutulu olduğunda bazen sıkıntı oluyormuş kutusuz soksan daha iyi zaten garanti Türkiye’den olmuyor ama 1 adet getireceğinden sıkıntı çıkmaz sanırım

Kral sıkıntı olursa dmax gümrük muhafazada izleriz seni haber et şaka bir yana kutulu olduğunda bazen sıkıntı oluyormuş kutusuz soksan daha iyi zaten garanti Türkiye’den olmuyor ama 1 adet getireceğinden sıkıntı çıkmaz sanırım
o ödeyecek olmadı söylerim paketinden çıkarır paketsiz getiririm minik bişe zaten umarım ram falan dahil olursada sorun olmaz umarım

Ayakkabının içine koy, kimse fark etmez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çeketin cebinde bile olsa fark edilmez.

Geri