Ryzen 5 7600 icin soğutma

PASAGE

80+
Reaksiyon skoru
0
arkadaşlar sistem topluyorum şu anda ama soğutma olarak ne alcağıma karar veremedim gözüme hitap etmesini istiyorum birazda sizce

bu soğutmayı alsam iş görürmü pompa sesi falan kulanan varsa tavsiye verebilirmi

Beğendiysen neden olmasın. Burada amaç zevk ise zaten mantık pek aramayız. 2.3k da bu ürüne iyidir.

Bu fiyatlara alacağın sıvı soğutma çok kısa sürelerde bozulacaktır. Kasana uygunsa şu hava soğutmayı da alabilirsin.

Veya diğer hava soğutmalara göz atın. Çoğu hava soğutma 7600 için yeterli olacaktır.

Bu fiyatlara alacağın sıvı soğutma çok kısa sürelerde bozulacaktır. Kasana uygunsa şu hava soğutmayı da alabilirsin.

Veya diğer hava soğutmalara göz atın. Çoğu hava soğutma 7600 için yeterli olacaktır.
birazda zevk ondan dolayı sıvı soğutma diyorum sizce kac ay götürür beni bu sıvı soğğutucu

birazda zevk ondan dolayı sıvı soğutma diyorum sizce kac ay götürür beni bu sıvı soğğutucu
Tahmin veremem ama genelde pahalı olanlarda bile 1-2 yıl sonra pompa sorunları görülüyor. X3D bir işlemci değilse açıkcası daha hoş gözüken hava soğutuculara yönelmenizi öneririm.

Tahmin veremem ama genelde pahalı olanlarda bile 1-2 yıl sonra pompa sorunları görülüyor. X3D bir işlemci değilse açıkcası daha hoş gözüken hava soğutuculara yönelmenizi öneririm.
önerin icin teşekürlerr

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,395
Üyeler
187,501
Son üye
sadas12
Geri