Sıkıntı olmaz ama mümkünse 5600 veya 3600 geç.Ekran kartımı değiştirdim 2.el rx 580 8gb ekran kartı aldım işlemcim ryzen 5 2600x six core processor bu sistem böyle darboğaza düşermi eğer düşerse işlemcimi ne alayım darboğaz olmaması için sistemin öneriniz nedir
Mevcut işlemcin gayet okey geldi bana.Ekran kartımı değiştirdim 2.el rx 580 8gb ekran kartı aldım işlemcim ryzen 5 2600x six core processor bu sistem böyle darboğaza düşermi eğer düşerse işlemcimi ne alayım darboğaz olmaması için sistemin öneriniz nedir
Darboğaz olmaz öyle kullanabilirsiniz ama değiştireyim dersen R5 5600 al.Ekran kartımı değiştirdim 2.el rx 580 8gb ekran kartı aldım işlemcim ryzen 5 2600x six core processor bu sistem böyle darboğaza düşermi eğer düşerse işlemcimi ne alayım darboğaz olmaması için sistemin öneriniz nedir
Yapacağını sanmıyorum, R3 1200 ile bile kullananlar var. Yapsa bile anakartın destekliyorsa ufak bi oc yaparsın. Yinede değiştircem dersen R5 3600 - R5 3600X e ge
Anakartım b450m s2hYapacağını sanmıyorum, R3 1200 ile bile kullananlar var. Yapsa bile anakartın destekliyorsa ufak bi oc yaparsın. Yinede değiştircem dersen R5 3600 - R5 3600X e geçebilirsin
5600 2. El düşürürsem uygunu alcamSıkıntı olmaz ama mümkünse 5600 veya 3600 geç.
Anakartım b450m s2h
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
5600 2. El düşürürsem uygunu alcam
Uygun düşürsem ryzen 5 5600 düşünüyorumDarboğaz olmaz öyle kullanabilirsiniz ama değiştireyim dersen R5 5600 al.
Uygun düşürsem ryzen 5 5600 düşünüyorum
Ben düm dolaptan aldım iyi performansı varmı ekran kartının fivem fln oynatırmı drop yemedenDarboğaz olmaz. 2600 ile kullanıyordum 580 4gb ekran kartını. İş yapıyor.
3 e var araştırıyorum dolapta sahibindendeİkinci el 3e bulunabiliyor sanırım
Paramgüvende, dolap tarzı yerlerden denk getirebilirseniz iyi olur bir kere sağlam diye aldım başıma gelmeyen kalmadı en azından güzelce test edersinizBen düm dolaptan aldım iyi performansı varmı ekran kartının fivem fln oynatırmı drop yemeden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3 e var araştırıyorum dolapta sahibindende
Tabii ki oynatır. Giriş seviyesinden tüm oyunları oynarsın. Ekran kartının 8GB VRAM belleğinin olması iyi.Ben düm dolaptan aldım iyi performansı varmı ekran kartının fivem fln oynatırmı drop yemeden