- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben bir şey göremedim de pek hakim olmadığım için sizlere danışayım dedimproblem varmı gayet acılmıs pc sağlam duruyor ?
Ben bir şey göremedim de pek hakim olmadığım için sizlere danışayım dedimproblem varmı gayet acılmıs pc sağlam duruyor ?
Çalışıyorsa sorun yok.Ben bir şey göremedim de pek hakim olmadığım için sizlere danışayım dedim
zaten goruntu verdi ise problem yok kasma donma yoksa devamBen bir şey göremedim de pek hakim olmadığım için sizlere danışayım dedim
Kasma dediğimiz anlık olarak mı yoksa böyle sürekli mi olurzaten goruntu verdi ise problem yok kasma donma yoksa devam
A520 iade edebilirim o zaman degil mi sorun olmaz galiba a320mhzaten goruntu verdi ise problem yok kasma donma yoksa devam
Sorun olur diyenleri başından beri anlamadım zaten A320 ile A520 çok ufak birkaç geliştirme hariç aynı anakart sayılır.Kasma dediğimiz anlık olarak mı yoksa böyle sürekli mi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
A520 iade edebilirim o zaman degil mi sorun olmaz galiba a320mh
Ne alabilirim ekran kartı bu sistemime uygunO ekran kartı yayıncılık için uygun değil, Eğer yayın yapıyorsan Nvidia ekran kartları almalısın
Ne alabilirim ekran kartı bu sistemime uygun
A320mh anakart rezene 5 5600 650 watt psu var rx6500xt yi satmayı düşünüyorumSistem? Bütçe?
A320mh anakart rezene 5 5600 650 watt psu var rx6500xt yi satmayı düşünüyorum
Ti lar daha iyi degil miBütçe varsa RTX 3060 ve üstü alabalirsin
Ti lar daha iyi degil mi