hocam 2k da 80 derece normal mi yüzde 56 ileBende palit infinity 3 var max 72 oluyor bu testte %58 fanla giriş seviyesi kart sizinkide iyi yani normal sorun olmaz
hiç ayar yapmadım taktım ve çalıştırdımBende palit infinity 3 var max 72 oluyor bu testte %58 fanla giriş seviyesi kart sizinkide iyi yani normal sorun olmaz
Giris seviyesi oldugu icin kartin normal blok incehocam 2k da 80 derece normal mi yüzde 56 ile
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hiç ayar yapmadım taktım ve çalıştırdım
süreyi ayarlayabilir miyiz1dklık bench bu 10dk bekletip bak
yaptım hocam 10 dk sonunda vk 2k da 80 derece ve fan 68 normal mı1dklık bench bu 10dk bekletip bak
Sonuçlar güzel hocamsüreyi ayarlayabilir miyiz
yaptım hocam 10 dk sonunda vk 2k da 80 derece ve fan 68 normal mı
hocam hiç bilmediğim için soruyorum 68 fan 80 derece normal miSonuçlar güzel hocam
Hocam fan eğrisini kendin ayarlayabilirsin 75 dereceden sonra %80 olsun diyebilirsin ama zaten 80 normal bence ellemeye gerek yok. Ses artacaktır yoksa.hocam hiç bilmediğim için soruyorum 68 fan 80 derece normal mi
PNY HOCAMrtx 5070 hangi marka modeli
pny galaxsi inno gigabyte gainward colorfull zotac ws gibi markalar genelde sıcak çalışırlar.msi ve asus marklarından çok çok çok daha ucuzdur sebebi ''bu yüzden. toparlarsak kartınızın değerleri gayet normal.hayırlı ugurlu olsun.ARKADAŞLAR SONUÇ NASIL ÖNCEKİ ATTIKLARIM 1 DAKİKADAKİYDİ ŞİMDİ 10 DK LIK ATTIM
PNY HOCAM