Rx 580 8b ekran kartı için işlemci önerisi

Emir53.

80+
Reaksiyon skoru
2
Ekran kartımı değiştirdim 2.el rx 580 8gb ekran kartı aldım işlemcim ryzen 5 2600x six core processor bu sistem böyle darboğaza düşermi eğer düşerse işlemcimi ne alayım darboğaz olmaması için sistemin öneriniz nedir

Ben düm dolaptan aldım iyi performansı varmı ekran kartının fivem fln oynatırmı drop yemeden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 e var araştırıyorum dolapta sahibindende
3'e soğutucu ile satanlar var soğutuculu ile bulursan al direk 300'e satarsın kar etmiş olursun.

Paramgüvende, dolap tarzı yerlerden denk getirebilirseniz iyi olur bir kere sağlam diye aldım başıma gelmeyen kalmadı en azından güzelce test edersiniz
ben 4gb versiyonu ile oynuyordum :D 8gb ile her türlü oynarsın.

3'e soğutucu ile satanlar var soğutuculu ile bulursan al direk 300'e satarsın kar etmiş olursun.

ben 4gb versiyonu ile oynuyordum :D 8gb ile her türlü oynarsın.
Bende eskisi 470 4gb olandı aşırı drop yiyodum fivemde ama 1 yıldır sistemi açmadım şimdi baştan yavaş yavaş yükselterek toplicam inşallah

Bende eskisi 470 4gb olandı aşırı drop yiyodum fivemde ama 1 yıldır sistemi açmadım şimdi baştan yavaş yavaş yükselterek toplicam inşallah
İnşallah hocam yardım lazımsa konu açmaktan çekinmeyin.

Ekran kartımı değiştirdim 2.el rx 580 8gb ekran kartı aldım işlemcim ryzen 5 2600x six core processor bu sistem böyle darboğaza düşermi eğer düşerse işlemcimi ne alayım darboğaz olmaması için sistemin öneriniz nedir
Dostum bariz bir fark olsun dersen R5 5600 veya R5 5600x alabilirsin , bu işlemcilerden birini alırsan 4 bakır borulu bir kule tipi de alman şart

İnşallah hocam yardım lazımsa konu açmaktan çekinmeyin.
Eyw hocam sağolasınız

İşlemcin iyi değiştirmene gerek yok değiştirdiğin zaman direkt sistemi değiştir bence
Bundan sonra değiştirdimmi direk isşlemci ekran kartı değiştirim belli bi süre ram ve anakartım hala gayet iyi idare eder

Eyw hocam sağolasınız

Bundan sonra değiştirdimmi direk isşlemci ekran kartı değiştirim belli bi süre ram ve anakartım hala gayet iyi idare eder
DDR5 2x16 ram kombinasyonuna geç ömürlük takıl Ryzen serisi bi işlemciyle bence.

Geri