---------

Konuşmak zorunda olduğunu nerede söyledim? Bunu yapacaksın dediğim bir yer mi oldu? Okuduğunu anlıyor musun?
1- " oradayken bir sigara içmek ister misin vb. diyip çağırıp, hoşlandığını söylemek olurdu "

2- " Ama bu kadar özgüvensizlik üstüne bir de başkasıyla o kıza laf taşıtırsan "
. 1. Sırada dediğini yapmadığı için ozguvensiz ve kendine saygısını yitirmiş biri diyorsun çocuğa. Okuduğumu gayet iyi anlıyorum. Sidik yaristiricaksan daha fazla sana yanit vermicem. Milletle hakaret eder gibi konuşmayin.

Ali sen bu arkadaşı dinleme kardeşim

Beyler selamlar, 23 yaşımdayım. Kafam biraz hatta baya karışık bu yaşıma kadar daha önce hiç bir ilişkide böyle bir durumda kalmadım.

Kısaca; Geçen yaz markette çalışan bir kızla aramızda ciddi bir elektriklenme oldu. Ben ne zaman girsem bazen o bana bazen ben ona bakıyordum. Hatta arkadaşları "Bak senin çocuk geldi" diye imalı hareketler yapıyor (direkt senin çocuk geldi gibi değilde onuda kışkırtacak şekilde bilerek sataşıyorlardı şakalaşır gibi) ben oradayken örnek 2 kasa dolu olmasına ona ihtiyaç olmamasına rağmen bile kızın adını seslenip kızı yanlarına çağırıp sonra birbirlerine bakıp sırıtıyorlardı bu iki diğer kasiyer. Yani diğer kasiyer kızlar mevzunun farkındaydı. Ben hem eski ilişkinin bıraktığı harabet yüzünden bir yanım ilişki istemiyor bir yanımda artık birisini istiyordu fakat kafam karışıktı bundan bir süre böyle gel git olarak devam etti daha sonra ben tam gidip konuşucam artık derken bir kaç ters durum görünce markete gitmeyi bıraktım kızda zaten sonra işi bırakmış fakat benim ters dediğim durum aslında öyle değilmiş yanlış anlayıp gitmeyi kesmişim herneyse kızda sonra işi bıraktı zaten. Ama işi bıraktığı son gündü sanırım ben marketin orda oturup annemi bekliyordum onunda mesaisi bitmiş gidiyordu köşedeki ağacın ordan bana geri arkasına doğru baktığını gördüm. Ayrıca ben dün markete gittiğimde o kasiyerlerden birisi rafa eşya diziyordu ben girdikten sonra eline telefonu aldı göz ucuyla farkettim fotoğraf çekti diyemem fakat haldır haldır yazışıyordu sırıtıp.

Kız şu an şehir dışında üniversite son sınıfta ama tesadüfe bakın ki; kızın kuzeni bizim çok yakın aile dostumuz çıktı. Hatta ablamın eşiyle de akrabalar. Ablam kuzeni olan ablamızla yakın olduğundan sormuş kuzenide ablama aynen şunu söylemiş: "Efendi, işinde gücünde çocuk; bizim deli kız ondan iyisini mi bulacak? Tanışsınlar bence ama ben resmi olarak araya girip teyzemle karşı karşıya kalamam."
Hatta ben geçen gün onların iş yerine (ablamla aynı yerde çalışıyorlar) gittiğimde orda laf arasında makarasını bile yaptı biz onun işini çözücez gibisinden.

Numarası bir şekilde bende var ama "sapık gibi görünür müyüm?" ya da "yanlış anlaşılır mıyım?" diye çok çekiniyorum. Önümde üç yol var:

1. Direkt numarasına mesaj atıp kendimi tanıtmak ve konuya girmek.
  2. Markete gidip o diğer kasiyer kızlardan birine ürün geçerken "Ya sizin o arkadaş vardı, hala görüşüyor musunuz?" diye laf atmak. "Neden?" derlerse "Hiç merak ettim" deyip çıkacağım, biliyorum ki onlar bunu kıza yetiştirecek. En azından tepki ölçmüş olacağım numaraya yazcak olursamda bir nevi önden durum sorgulamış olurum gibi.
  3. Benim ablam ben halledicem okul tatil arasına girsin gider söylerim böyle böyle biriyle görüşüyor musun? Yok derse senden bahsederim direkt nolcaksa olsun diyor.3
Sizce hangisi daha mantıklı?
Ben sanki bu tarz bir konu hatırlıyorum ya dejavu oldum. Bana mantıklı gelmedi hiçbiri ya. Birde akrabalık mevzusu tam kafama yatmadı.

çok kafa yorma ya kız da istiyosa sen oraya en basit şeyi yazsan o da seninle muhabbet etmeye çalışır kendi yazman daha iyi olur instadan gidip istek falan atsan

1- " oradayken bir sigara içmek ister misin vb. diyip çağırıp, hoşlandığını söylemek olurdu "

2- " Ama bu kadar özgüvensizlik üstüne bir de başkasıyla o kıza laf taşıtırsan "
. 1. Sırada dediğini yapmadığı için ozguvensiz ve kendine saygısını yitirmiş biri diyorsun çocuğa. Okuduğumu gayet iyi anlıyorum. Sidik yaristiricaksan daha fazla sana yanit vermicem. Milletle hakaret eder gibi konuşmayin.

Ali sen bu arkadaşı dinleme kardeşim
E hani demin konuşmak zorunda olduğunu söylemiştim şimdi tam tersini söylemişim bir karar ver.

Özgüvensizsin diye bir şeyin geçtiği de yok cümle içinde. Yaptığı hareketin özgüvensizlik olduğunu söylüyorum yani karşı tarafta özgüvensiz imajı var. Anlayabildin mi artık o kadar kompleks bir yapı değil.

"yo konuşamamış olmak özgüvenli bir harekettir" diyorsan ona göre yorum yapayım.

"hayır kadınlar özgüvensizlikten hoşlanır" diyorsan ona cevap vereyim. Ama tam olarak neye itiraz ettiğini anlamadım. Arkadaşı üzecek fikirleri mi söylememeliyiz o mu senin derdin. Rol mü kesmemiz gerekiyor?

ahahhaha bir de trip yiyorum eleman yanlış diye

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Mai_
Farkında farkında dürttüler evet işi yokkende çağırıp çağırıp duruyorlardı ben market içindeyken adını bağırıp imalı imalı kelime uzatıyorlardı örnek (xxxx mesain bitti dimi çıkıyorsunnnn yaniiii) gibi. Bana ben onu ilk görmeye başladığımda abi diyordu 3-4 gidişimden sonra abiyi kesti.

Sakin olun sakin olun tartışmayın arkadaşlar napmam lazım kafam çok karıştı.

Ya öyle öylede işte kitlendim kaldım diyorum ya daha önce kimsede böyle olduğumu hatırlamıyorum (ilk defa sevgilim olduğu zaman hariç) 3 sene bi ilişkiden çıktım ondan dolayı böyle bi yanım bişey istiyor diğer yanım istemiyor gibiydi şuan öyle değilimde yani ondan sebep mi yani resmen yetilerimi kaybetmiş gibiyim sanki hiç bişey bilmiyormuşum gibi aslında çok güzel jestler yapar laf açar konu açardım ki şöyle başka kızlara diğer kasiyerler olsun dışarda random tanımadığım kadınlar olsun bir problemim yok kimseden çekinmem etmem ama bu kıza karşı niye böyle oldum bilmiyorum sanırım kuzeni ailesi bu kadar yakın bi durumun içinde bi anda kendimi bulabilecek olmamdan dolayı veya daha doğru gelen bu yanlış anlayıp kendimi geri çektim ya bi kere ondan sonra oldum böyle sanırım.

Normalde diyorum ya aynı öyleyim gider söyliyeceğimi söyler yapacağımı yaparım sıkılmam çekinmem marketteki bu yakını dediğim diğer kasiyer kızla bile markete gittiğimde daha çok şakalaşıp hal hatır sormuşumdur o kadar diyim geçenlerde örnek kasanın arka tarafında eşya diziyordu hızlı vurmuş ta benim tarafa uçtu havlu kağıtlar bende ona doğru geri vurdum geldi gülüştük ettik napıyon ne ediyon diye ama işin garibi diğer kıza karşı hiç bişey yapamıyorum kitleniyorum. Yani dışarıya karşı bişeyim yok bu kıza karşı tüm kitlenmem.

Yani onunda bişeyler hissettiğini yada en azından çevrenin tepkilerinden sonra benim hislerimi garanti anladığını düşünüyorum çünkü bir çok sebep var hepsi tesadüf olamaz ilk gittiğim günlerde iyi günler abi falan yapıyordu yukarda dediğim gibi sonra ben artık sık gitmeye başlayınca abiyi kesti bi anda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neden akrabalık mevzusu derken anlamadım noldu ki.

İşte instagram kullanmıyor onunda sevgilisi olmamış hiç sanırım öyle söylediler instagram falanda kullanmaz pek diyorlar. Tek çare numara yoksa insta olsa şimdiye 30 kere yazdıydım benim çekinmem numara olduğu için hani instagrama göre daha özel bişey sonuçta.
Ya işte o onun kuzeni o onun eşinin arkabasi falan kafam almadı.

Farkında farkında dürttüler evet işi yokkende çağırıp çağırıp duruyorlardı ben market içindeyken adını bağırıp imalı imalı kelime uzatıyorlardı örnek (xxxx mesain bitti dimi çıkıyorsunnnn yaniiii) gibi. Bana ben onu ilk görmeye başladığımda abi diyordu 3-4 gidişimden sonra abiyi kesti.
Tamam işte sen "konuşmadım" aşamasındasın sanıyorsun ama sinyal yakıp duruyorsun "konuşamayan çocuk" konumundasın şu an. Arkadaşlarının böyle olması daha kötü. Sen maruz kalıp bir şey yapmadığın her gün hânene eksi puan yazıyorsun. Sen o kızla bir şey yaşadığında, o bağıran arkadaşları, ortamda o kız yokken "ehehe şu ezikle çıkıyor" diyecek. O kız da bunu adı gibi bildiğinden seni satabilmesi lazım.

Dünyadaki 4 milyar kadına tek tek bu durumu sorarsan bir tane "ay evet 2 yıl bakıp bakıp tek bir adım atmaması çok hoşuma giderdi" diyen kadınla karşılaşamayacaksın. Sen de denemek istersen mesela çevrendeki 15 kıza sorup en azından fikir edinebilirsin. Ben kâhin değilim ama şimdiden söyleyeyim alıp alabileceğin en olumlu cevap "ben çok önemsemezdim ya" olabilir, yani nötr.

Bu bilgiler ışığında sen her gün ya kaybedeceğin ya da hiçbir şey olmayacak bir yazı tura atıyorsun mantıken. Yapacağın şey ya durumu değiştirmek ya da salmak.

Burada gidip kavgaya abisini çağıran çocuk gibi ilişkiye ablanı çağırırsan artık fişi çekme ihtimalin de var. Yine topladığın o 15 kadına "şu anki eşin seni nasıl etkiledi ?"/ "bir erkekte en çok neyden etkilenirsin ?" diye sorarsan herhalde 5 tanesi falan özgüvenli oluşu der. Sen bu ihtimali elinin tersiyle itiyorsun. Kız senden çok etkilenmeyip bariyer ilişki cart curt bir şey malzemesi yapar 6 ay ruhun duymaz.

Kendine şu soruları sorabilirsin; eğer bu kız benden çok hoşlandıysa benimle ilişki yaşamaya istekliyse ben gidip "merhaba yaa. şey- senden hoşlandım da bir ara bir şeyler içelim mi?" diye sorduğunda kabul etme/etmeme ihtimali nedir.

İki, bu kız bana karşı arada kaldıysa, isteme ihtimali de istememe ihtimali de varsa karşısına çıkıp "senden hoşlanıyorum" demem ile başkasının gidip "biri senden hoşlanıyor" demesi teraziyi ne tarafa oynatır?

Üç, tüm cihan bir araya gelse bu kız benle birlikte olmayacaksa ona açılmam ile ablamın ona açılması sonucu nasıl etkiler?

Sakin olun sakin olun tartışmayın arkadaşlar napmam lazım kafam çok karıştı.
Arkadaş sarhoş galiba ya emoji falan atıyor manitam gibi. Sakiniz.

Ne yapacağım bilmiyorum diyorsun da zaten kimse seni ikna etmemeli. Bunlar insanların yorumu. Kararı sen vereceksin.

Reis şöyle şimdi benim hoşlandığım kızın kuzeni (28 yaşında bi abla) hoşlandığım kızın annesi onun teyzesi.
Diğer benim kendi ablamda benim ablam öz ablam onun eşide bu hoşlandığım kızın hem kuzeninin tarafından hem babasının tarafından akrabası.
Ben akraba işlerinden anlamıyorum ya sanırım. Ikizim kızılcık şerbetini anlatirkende hiçbir şey anlamazdım. Bence içinizden ne geliyorsa onu yapın çok kasmayın. Rahat olun.

Reis şöyle şimdi benim hoşlandığım kızın kuzeni (28 yaşında bi abla) hoşlandığım kızın annesi onun teyzesi.
Diğer benim kendi ablamda benim ablam öz ablam onun eşide bu hoşlandığım kızın hem kuzeninin tarafından hem babasının tarafından akrabası.
Kuzeni güzel ve bekarsa talip olabilirim. :)

Edit- kendi ablam, Benim ablam, Öz ablam.

Biraz inanmadım kardeşim. Abla harbiden senin abla mı? :D

Geri