Bilgisayar ücreti ne kadar eder?

Ben konuşmalardan pek bişey anlamadım cevaba istinadan o ücrete satacam.
Neyini anlamadınız? İlk 30-35 diyen arkadaş abartmış bizde dalga geçiyoruz. O fiyatlara hayatta gitmez. Hakkı maksimum 17'dir. Fazlası imkansız. 15 veren varsa verilebilir.

Neyini anlamadınız? İlk 30-35 diyen arkadaş abartmış bizde dalga geçiyoruz. O fiyatlara hayatta gitmez. Hakkı maksimum 17'dir. Fazlası imkansız. 15 veren varsa verilebilir.
Bana 15 -17 bine tüm bu malzemeleriyle bana ikinci el sistem dizer misin? Linkleriyle birlikte bekliyorum.

Bana 15 -17 bine tüm bu malzemeleriyle bana ikinci el sistem dizer misin? Linkleriyle birlikte bekliyorum.
Linkeriyle birlikte sana atacağım ürünlerin toplamı muhtemelen 19-20k civarlarında olacaktır. Herkes sarı siteyi kendine örnek alsaydı piyasa hapı yutardı. O yüzden 30-35 gibi hayaller kuracağına az bi şey gerçekliğe doğru yürü kardeşim benim. Elindeki 6600xt'ye 35 verecek adamı bulman bi hayli zor olacak çünkü.

Buna bakarak da az çok anlarsın demek istediğimi. Sıfıra hazır sistemli ürünlerin fiyatları böyle zaten.

Son düzenleme:
Bilgisayarımı ve komple hepsini satacam lakin fiyat konusunda emin olamadım. Sizce ne kadar eder ? Aşağıya aklıma geleni listeledim.
Monitör: Excalibur curved 27" 200hz
Kasa: Rush strike Rca 515
Anakart: Msi b450 tomahawk max
İşlemci: Amd Ryzen 5 5600
Ram: Xpg D60G 8x2=16GB DDR4
Ekran Kartı: Msi 6600xt Gaming X
Psu: High power 750w Gold modüler
İşlemci soğutucu: Arctic liquid II 240mm sıvı soğutma
Fan vr rgb: 2x20 mm argb + 5x12mm argb +2 kontrolcü +Deepcool rgv converter
Disk: 2x1tb hdd 2.5" samsung ssd 512gb
Klavye: Asus deluxe tkl
Mouse: Hyperx Pulsefire haste 2