Bilen var mıSelfyli nasıl olabiliyoruz Türk Telekom kullanıcısiyim (faturasızım)
Bimcell hattım vardı.Telekom altyapılı hatlarda deneyin pttcell teknosacell gibi.
SELFY TCKN GG/AA/YYYY yazıp 4545'e SMS attım.Onaylandı 1-2 dk içinde
6262’ye SELFY BYNOGAME yazdım aldım kodları. 7-25 yaşındakiler denesin.
Bilen var mı
teşekkürler yazana yada bakiye yaristiranlara cevap veriyorlar sadece ben vereyim ttli isen ya uygulamaya git kampanyalar.kisminda var yada SELFY YAZİP 4545 e gonderiyorsunBilen var mı
Uygulamadan yaptım mesaj geldi selfy dünyasına hoşgeldin diye de ben bakıyorum uygulama da bir şey yokteşekkürler yazana yada bakiye yaristiranlara cevap veriyorlar sadece ben vereyim ttli isen ya uygulamaya git kampanyalar.kisminda var yada SELFY YAZİP 4545 e gonderiyorsun
6262’ye SELFY BYNOGAME YazUygulamadan yaptım mesaj geldi selfy dünyasına hoşgeldin diye de ben bakıyorum uygulama da bir şey yok
uygulamayı kapat aç yapın sonra katıldıklarım kısmına geçin orda yazar 2 kodda
2 defa kod al yap uygulamadan 2 tane kod verecek mesajla aldıysanda 2. mesajı atbeyler cüzdan bakiyesi olarak veriyor da bana 125 tl verdi sadece diğer 125 nasıl alıyoruz
eyvallah kral2 defa kod al yap uygulamadan 2 tane kod verecek mesajla aldıysanda 2. mesajı at
KNK kardeşimin selfysinden yapsam kodu gene kendi bynoma girsem olurmu?eyvallah kral
Ayrıntıları okumaya üşenenler icin yaş sınırı var 25 yaşTÜRKTELEKOM SELFLİLİER SAĞ ALTTAKİ SEKMEDEN BANA ÖZEL KISMINDAN BYNOGAME KODLARINI ALIP KULLANABİLİR İSTER PLAY KOD İSTER STEAM CÜZDAN KOD ALIN
KULLANMAYANLAR YAZSIN DEĞERİNDE ALIRIM
https://www.selfy.com.tr/kampanyalar/bynogame
Tek hesapta 2 tane kod kullanılıyoreyvallah kral
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
KNK kardeşimin selfysinden yapsam kodu gene kendi bynoma girsem olurmu?