Geçen indirimlerde bayağı düşmüştü. Ubisoft oyunları her zaman kendi mağazasında daha uyguna denk geliyor. Yerel fiyatla ve kendi platformlarından sattıklarından banka ve aracı payı almıyorlar diye biliyorum. Ayrıca her büyük indirimde sepet için %10-20 civarı bir kupon tanımlıyorlar.
![]()
null
Live and breathe as Ezio, a legendary Master Assassin, in his enduring struggle against the powerful Templar Order. He must journey into Italy’s greatest city, Rome, center of power, greed and corruption to strike at the heart of the enemy. Multiplayer and online features are no longer available...store.ubisoft.com
![]()
Assassin’s Creed® Revelations
When a man has won all his battles and defeated his enemies; what is left for him to achieve? Ezio Auditore must leave his life behind in search of answers, In search of the truth.store.ubisoft.com
Aşağıda hatta anlatmıştım. Epic Games'den alınan Ubisoft oyunlarını bu arada direkt Ubisoft uygulamasından indirebiliyorsunuz. Yanlışım yoksa EG ile hiç uğraşmıyorsunuz.
İlk olarak Ubisoft oyunlarını kendi mağazasından daha uyguna alabilirsin. Kod için biraz aşmak gerektiğinden Odyssey Gold sürümünü ekledim. Ayrıca season pass içerisinde yan hikayeler var. Aşağıda da hikaye olarak Ezio üçlemesi ve Desmond hikayesini bitiren AC3, bir de güncellerden Odyssey öneririm. Bunlar bitince AC'ye biraz ara ver. Zaten Ubisoft oyunlarının açık dünyası 1-2 tanesini arka arkaya oynayınca bıktırıyor. Belki Ezio üçlemesi bu konuda seni baymayabilir. Sonraki indirimlerde alırsın.
Ubisoft mağazası (Fransızlarda Araplar gibi bir görgüsüzlük var. Tüm Ubisoft siteleri...
Geçen indirimlerde bayağı düşmüştü. Ubisoft oyunları her zaman kendi mağazasında daha uyguna denk geliyor. Yerel fiyatla ve kendi platformlarından sattıklarından banka ve aracı payı almıyorlar diye biliyorum. Ayrıca her büyük indirimde sepet için %10-20 civarı bir kupon tanımlıyorlar.
![]()
null
Live and breathe as Ezio, a legendary Master Assassin, in his enduring struggle against the powerful Templar Order. He must journey into Italy’s greatest city, Rome, center of power, greed and corruption to strike at the heart of the enemy. Multiplayer and online features are no longer available...store.ubisoft.com
![]()
Assassin’s Creed® Revelations
When a man has won all his battles and defeated his enemies; what is left for him to achieve? Ezio Auditore must leave his life behind in search of answers, In search of the truth.store.ubisoft.com
Aşağıda hatta anlatmıştım. Epic Games'den alınan Ubisoft oyunlarını bu arada direkt Ubisoft uygulamasından indirebiliyorsunuz. Yanlışım yoksa EG ile hiç uğraşmıyorsunuz.
İlk olarak Ubisoft oyunlarını kendi mağazasından daha uyguna alabilirsin. Kod için biraz aşmak gerektiğinden Odyssey Gold sürümünü ekledim. Ayrıca season pass içerisinde yan hikayeler var. Aşağıda da hikaye olarak Ezio üçlemesi ve Desmond hikayesini bitiren AC3, bir de güncellerden Odyssey öneririm. Bunlar bitince AC'ye biraz ara ver. Zaten Ubisoft oyunlarının açık dünyası 1-2 tanesini arka arkaya oynayınca bıktırıyor. Belki Ezio üçlemesi bu konuda seni baymayabilir. Sonraki indirimlerde alırsın.
Ubisoft mağazası (Fransızlarda Araplar gibi bir görgüsüzlük var. Tüm Ubisoft siteleri...
Hocam ben şimdi valhalla standart 150 tl , origins standart 150 tl, odyssey standart 225 tl, unity 112 tl, syndcate standart 150 tl, rogue delux edition 112 tl, III:remastered 250 tl, II:standart 62 tl ve 1:directors cut 85 tl alacağım. Brotherhood ve revelations da indirime girince ubisofttan alacağım sizce uygun mu ? 2 tane yeni çıkan oyunları var pahalı onları da almıcam.düzeltme: yanlış yorum yazmıışım.
Nerede ucuz ise orası uygun. Steam, epic herhangi bir mağazadan da alsan her türlü ubisoft connect mi ne gerekiyor zaten.Hocam ben şimdi valhalla standart 150 tl , origins standart 150 tl, odyssey standart 225 tl, unity 112 tl, syndcate standart 150 tl, rogue delux edition 112 tl, III:remastered 250 tl, II:standart 62 tl ve 1:directors cut 85 tl alacağım. Brotherhood ve revelations da indirime girince ubisofttan alacağım sizce uygun mu ? 2 tane yeni çıkan oyunları var pahalı onları da almıcam.
ubisoftta 650 ye 350 lira indirim vardı bitmediyse ondan da faydalanınNerede ucuz ise orası uygun. Steam, epic herhangi bir mağazadan da alsan her türlü ubisoft connect mi ne gerekiyor zaten.
kupon yazarak oluyor üst kısımda yazması lazım zaten ana sayfada. kod HOLİDAY dı yanlış hatırlamıyorsambu sepette otomatik mi düşüyordu ? ben ekledim 2 oyunu ama düşmedi de acaba kuponu falan mı var
Eğer aceleniz yoksa tüm oyunları Ubisoft'dan alın. Epic Games %20 payını bence Steam vb. satılan pahalı oyunlarda kullanın. Ubisoft büyük indirim günlerinde verdiği kupon ile her türlü uyguna alıyorsunuz. Ayrıca alışverişe göre coin tarzı bir şey veriyor. O da yine %10-20 civarı bir indirim kuponuna dönüştürülebiliyor.Hocam ben şimdi valhalla standart 150 tl , origins standart 150 tl, odyssey standart 225 tl, unity 112 tl, syndcate standart 150 tl, rogue delux edition 112 tl, III:remastered 250 tl, II:standart 62 tl ve 1:directors cut 85 tl alacağım. Brotherhood ve revelations da indirime girince ubisofttan alacağım sizce uygun mu ? 2 tane yeni çıkan oyunları var pahalı onları da almıcam.
Valla aldım artık, acelem de yok da çok da sallamıyorum aşırı para farkı olmadığı sürece. Sadece hangi oyunlarda dlc almalıydım onları bulamadım bir türlü. Artık oynadıkça çözeceğim.Eğer aceleniz yoksa tüm oyunları Ubisoft'dan alın. Epic Games %20 payını bence Steam vb. satılan pahalı oyunlarda kullanın. Ubisoft büyük indirim günlerinde verdiği kupon ile her türlü uyguna alıyorsunuz. Ayrıca alışverişe göre coin tarzı bir şey veriyor. O da yine %10-20 civarı bir indirim kuponuna dönüştürülebiliyor.
Ben bir de Vallhalla ve Origins önermem. Oyunlar birbirinden bağımsız zaten, Odyssey RPG odaklı çıkan oyunlarda en iyisi ve çok övülüyor. Ben sadece son seriden Shadows oynadım ve bayağı sıkıcı geldi, 120 saat sonrasında tamamını getiremeden Ubi+ üyeliğini iki ay sonra iptal ettim.