Palo DAYI 👑
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,701
7 sinde vardım şua hazirlanmis ve nakil halinde diyorhmm bilmiyorum
7 sinde vardım şua hazirlanmis ve nakil halinde diyorhmm bilmiyorum
satıcıya sorayım birSatıcı telaş yapıp ürünü geri mi çekmek istedi acaba.
Yukarıya ekledim hocam.Satıcı telaş yapıp ürünü geri mi çekmek istedi acaba.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşın cimer başvuru yazısını buraya atabilecek var mı pc den girdim insta açılmıyor şu an.
hmm inş. sipariş alırsınız hocam7 sinde vardım şua hazirlanmis ve nakil halinde diyor
İnşallah hocam valla Tr de4k arti işçilikle birlikte 6-8k fiyat çekiyorlar 800 e alıp kendim yapicamhmm inş. sipariş alırsınız hocam
Türkiyedeki fiyat algısı değişti ya adam bir yağ değiştiriyor 3-4 biin diyor (örnk)İnşallah hocam valla Tr de4k arti işçilikle birlikte 6-8k fiyat çekiyorlar 800 e alıp kendim yapicam
Ne aldınız hocam? Ne bu ürün çok merak ettimOzmana gelir zaten 1 ay sürmez diye düşünüyorum ama ihtiyacım vardı tr de 4 k fiyat veriyorlar 800 e aldım![]()
Saolun hocam, aslında eklenmesi gereken çok daha fazla şey var ama kısa ve öz olmuş hazırlayanın ellerine sağlık. Örneğin;Yukarıya ekledim hocam.
O kadar fiyat farkı olacak ne aldın hocamOzmana gelir zaten 1 ay sürmez diye düşünüyorum ama ihtiyacım vardı tr de 4 k fiyat veriyorlar 800 e aldım![]()
Ne aldınız hocam? Ne bu ürün çok merak ettim
Araç için ambiyans aydınlatma diye geçiyorO kadar fiyat farkı olacak ne aldın hocam![]()