PXN DİREKSİYON SETLERİ STOKTA

Gece gece aklımı karıştırmayın ya 13 k olsa alırdım bir ihtimal ama 20k falan harbi veresim gelmiyor sonra peder beyden 40 senelik azar işitiyorum çocukmusun diye :)
Keşke fiyatını yükseltmeselerdi de isteyen herkes alabilseydi… yurtdışında bu paraya moza r3 vardı zaten bi de zamladılar fiyatını şaka gibi

Keşke fiyatını yükseltmeselerdi de isteyen herkes alabilseydi… yurtdışında bu paraya moza r3 vardı zaten bi de zamladılar fiyatını şaka gibi
Neyse hocam biz görevimizi yaptık markayı ve indirimli fiyatları insanlara tanıttık :D Bundan sonrası artık tüketicide. Neyse ben biraz ATS'de sevkiyat yapayım iyi geceler sizlere :P

UYUYMLULUK SORUN DIKKAT EDIN
Ne uyumluluk sorunu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gaming.gen'in cevabı. Yediniz mi siz arkadaşlar?

Ekran Alıntısı.webp

Baya memnun kaldım öneren hocalarıma teşekkürler.

Ekler

• 1000154239.webp
    1000154239.webp
    2.3 MB · Hit: 87
Bu gaming.gen.tr eskiden iyi bir firmaydı da artık garip garip çakallıklara başladı nedendir bilinmez. https://www.hepsiburada.com/scyrox-...ouse-paw3950-dongle-hediyeli-pm-HBC00007PGN1N zaten içinden dongle çıkan fareye sanki dongle'ı hediye ediyorlarmış gibi ürün başlığı yazıyorlar. Şimdi de 1 günde direksiyonların fiyatını arttırmışlar. Beta plus teknoloji ve gaming.gen.tr aynı firma bu arada.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,982
Üyeler
187,426
Son üye
karakule35
Geri