ragnarslothbrok
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Dostlar merhaba, bu işlerden anlayan arkadaşlar cevap verirse çok mutlu olurum. YouTube, kanallarımı kapatıyor. İki kanalım vardı ilk kanalım spam, aldatıcı içerik gibi bir nedenden dolayı YouTube kanalımı kapattı.(biraz incelediğimde başka kanal açmanıza izin verilmeyecek gibi bir yazı yazı yazıyordu hatırladığım kadarıyla :/ ) Hemen ardınan diğer kanalım (YouTube topluluk kurallarına aykırı sebebiyle) kapatıldı. İki kanal farklı Gmail hesaplarıyla ama aynı YouTube Studio içerisinden kontrol ediyordum. Forumlardaki yazılardan esinlenerek, artık bu bilgisayardan ve aynı IP'den kanal açarsam kanalım o kadar emekten sonra tekrar kapatılabilir riskiyle, 1–2 ay sonra forumlardaki tavsiyelere uyarak farklı bir bilgisayardan giriş yaptım; tarayıcı ve sistem verilerini temizledim, yeni bir Gmail hesabı ve yeni bir telefon numarası kullandım, bir uygulama yardımıyla MAC adresini değiştirdim, Kaspersky VPN açtım ve Wi-Fi'yi kapatıp açarak IP'nin değişmesini sağladım. Bu arada iki video gayet safe video. Ne yapacağımı bilemedim. Ne yapmalıyım? Teşekkürler.