Yardım Türk telekom iş emri iptali

bastias

80+
Reaksiyon skoru
8
Selamlar arkadaşlar. Evimde mevcut dsl altyapıda superonline var. Fiber döşendi bu sene fibere geçmek istiyordum. Turknete başvuru yapıp süreci uzattıkları için iptal ettim. Daha sonrasında Türk Telekoma başvuru yaptım. Sonraki gün iptale düştü. Adresinizde mevcut kurulum var falan dendi. Aradım tekrar Türkneti biz tamamen iptal ettik açık iş emrini türk telekom iptal edicek dediler. Türk telekomu aradım "karşı firmayla görüşün" dediler "görüştüm" dedim bekleyin falan dediler. 2 ayrı ofislerine gittim çözüm sunmadılar üstüne saçma sapan bir kampanyaya başvurdurmaya çalıştılar. Sormak istediğim bu iptal sebebi mevcut superonline aboneliğim midir yoksa türk telekomun iş emrini iptal etmemesi mi? Ve bu konuda napabilirim? aynı probleme sahip birisinin problemi 2 ayda çözülmüştü turknet forumund.

Büyük ihtimalle port dolu kaldı. Turknet çözecek, ttnet'in yapabileceği bir şey yok diye biliyorum. Benzeri başıma gelmişti. Turksat ağlatıp, memnun kalmayıp Vodafone İnternete geçmiştim. Vodafone ilkin port dolu diye bağlayamamıştı, turksat kayıt açmıştım. Sonrasında sorun çözüldü denince Vodafone kurulum yapabilmişti.

Büyük ihtimalle port dolu kaldı. Turknet çözecek, ttnet'in yapabileceği bir şey yok diye biliyorum. Benzeri başıma gelmişti. Turksat ağlatıp, memnun kalmayıp Vodafone İnternete geçmiştim. Vodafone ilkin port dolu diye bağlayamamıştı, turksat kayıt açmıştım. Sonrasında sorun çözüldü denince Vodafone kurulum yapabilmişti.
dsl portla fiber portu aynıysa doludur da aynı değilse boştur. fiber yeni geldi zaten muhittekiler de çok fiber miber çakan tipler değil. çözülmeye illa çözülür de mevzu ne zaman çözüleceği. 15inde superonlineın taahüt de bitiyor yenilemeyi düşünmüyorum.

Geri