Neye dikkat etmem gerekiyor ikinci el icin ? Önerin var mı monitorsıfır alma bence çok önem vermiyorsan git sahbinden falan bak. 1-2k arasında en ucuz 1080p 60fps monitor 3k dan başlıyor
İkinci monitor icin bana fazla hocam21.5" olurmu hocam?
![]()
VIEWSONIC 21.5" VA220-H FULLHD 1MS 100HZ HDMI VGA SUPERCLEAR 3 KENAR ÇERÇEVESİZ MONITOR - idefix
VIEWSONIC 21.5" VA220-H FULLHD 1MS 100HZ HDMI VGA SUPERCLEAR 3 KENAR ÇERÇEVESİZ MONITOR ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Led Monitörler ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
ikincisi monitor yazınca ben ikinci monitor anladım. ikinci el mönitor mu bakıyorsun?Neye dikkat etmem gerekiyor ikinci el icin ? Önerin var mı monitor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İkinci monitor icin bana fazla hocam![]()
İkinci monitorum olacak, sahibinden bakınca ikinci el monitorlerden neye dikkat etmem gerek diye sordum ve önerdiğin model var miikincisi monitor yazınca ben ikinci monitor anladım. ikinci el mönitor mu bakıyorsun?
yani bro sana yakınlığına göre sırala. git bak al. ikinci monitor olduğu için pek bir problem çıkmaz. yazılan özelliklerle aynıysa sıkıntı yok gittiğindeİkinci monitorum olacak, sahibinden bakınca ikinci el monitorlerden neye dikkat etmem gerek diye sordum ve önerdiğin model var mi
Buradan yapabiliyorsan yazabilir misin banaElimde 21.5" 60Hz Asus monitör var hocam ikinci el düşünürseniz iletişime geçebiliriz.
Sıfır isterseniz 3000TL altına adı sanı bilindik bir marka yok gibi. Belki şu olabilir; https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-koorui-22n1-21-5-6-ms-full-hd-fiyati,575851196.html
chatgptye yazdırınca eline ne geçti güzel kardeşimhttps://www.hepsiburada.com/avenir-19-monitor-av-m19a-dahili-hoparlor-hdmi-vga-4k-uyumlu-p-HBCV00007G8OUM?magaza=RMZ-TECH&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:akakce.mdricecomp&utm_content=agnm:hb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.78.8
Eğer 2. el düşünmüyorsan, bu tarz ucuz ve küçük monitörleri alabilirsin ancak özelliklerin farkında ol: bu model 19″, 60 Hz, Full HD panel ve genelde TN tipi panel kullanıyor ki renkler ve görüş açıları IPS kadar iyi değil.
Yani “dandik olmasa yeter” dersen bu monitör iş görür, ama renk doğruluğu, görüş açıları ve genel kalite için bilindik markaların IPS panelli modelleri hâlâ daha iyi. MSI, ASUS, LG, ViewSonic, AOC ve Dell gibi markalara bir göz atmanı tavsiye ederim.
Ayrıca bütçeni biraz daha yukarı çekebilirsen IPS + daha yüksek yenileme hızı (ör. 75 Hz veya daha fazlası) olan bir modele yönelmek uzun vadede daha iyi olur.
Bütceniz ne kadarArkadaşlar monitörden tek beklentim dandik olmaması ve 1920x1080 olsun hz 60 olabilir ve 20inch civarı olması lazım yoksa masaya sığmıyor. Bu özellikleri karşılayan en fiyat performans monitor.
Korelide burdaymışsıfır alma bence çok önem vermiyorsan git sahbinden falan bak. 1-2k arasında en ucuz 1080p 60fps monitor 3k dan başlıyor
En fiyat performans ürün işte kanka en ucuzu ama kaliteli olsun üzmesin fiyat bilgim yokBütceniz ne kadar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Korelide burdaymış