Modding ByTrMods Fc Yaması Yayında

xenk2626

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,537
Arkadaşlar merhaba, beklediğiniz an geldi! ByTrMods FC ekibi olarak gece gündüz demeden üzerinde çalıştığımız yeni sezon yamamızı sonunda görücüye çıkardık. Bu sene de futbol keyfini sonuna kadar yaşamanız için elimizden geleni yaptık.

Şu an paylaştığımız versiyon tamamen ücretsiz! “Şöyle bir bakayım, tadına varayım” diyen herkes hemen indirip oynamaya başlayabilir.

Ücretsiz sürümde sizi neler bekliyor?

Türkiye liglerinin o kendine has atmosferini oyuna taşıdık:

TFF 1. Lig: Tüm takımlar lisanslı, kadrolar güncel.

TFF 2. Lig: Beyaz ve Kırmızı Grup'taki tüm o kıran kırana mücadele artık parmaklarınızın ucunda.

Peki, yakında gelecek olan “Premium” versiyonda neler olacak?

“Ben en gerçekçi deneyimi istiyorum” diyenler için çıtayı arşa çıkarıyoruz. Ücretli versiyon için hazırladığımız bazı can alıcı özellikler şunlar:

Alt liglerin dibi: TFF 3. Lig heyecanı da ekleniyor.

Kupa coşkusu: Ziraat Türkiye Kupası ve Turkcell Süper Kupa ile koleksiyonunuza yeni kupalar ekleyin.

Tribün sesleri: Takımınıza özel tezahüratlar, gol sonrası çalan o meşhur müzikler ve sahaya çıkış marşları.

Görsel şölen: Gerçekçi reklam panoları, liglerin orijinal Scoreboard'ları ve tribünleri inleten koreografi modları.

Gerçekçi sistem: Orijinal kupa modları ve heyecanı iliklerinize kadar hissedeceğiniz Play-Off sistemi.

Kısacası, oyunu sadece oynamayacak, sanki stadyumdaymış gibi yaşayacaksınız!

Yamamızı incelemek, denemek ve bu heyecana ortak olmak isterseniz sizi web sitemize bekliyoruz. Hem bize destek olmuş olursunuz hem de emeğimizin karşılığını sizin mutluluğunuzla almış oluruz.

Şimdiden herkese iyi oyunlar, bol gollü maçlar!

Son düzenleme:
site linkini ekledim arkadaşlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,265
Üyeler
187,480
Son üye
Vadi
Geri