Monitör standı öneri/linki

Reaksiyon skoru
0
monitör standına ihtiyacım var 2 tane monitörüm var 27 inç 2 tane teklide olur 1 tane çiftte sizce hangisi daha iyi olur birde en ucuz olanın linkini atarmısınız teşekkürler.

27 " curved aoc ve 32" samsung m7 monitör için kullanıyorum. Memnunum ikisi tek olunca hareket kısıtlanıyor belli oranda ve fiyatları alakasız artıyor. 2 tane bundan aldım.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

monitör standına ihtiyacım var 2 tane monitörüm var 27 inç 2 tane teklide olur 1 tane çiftte sizce hangisi daha iyi olur birde en ucuz olanın linkini atarmısınız teşekkürler.
.

27 " curved aoc ve 32" samsung m7 monitör için kullanıyorum. Memnunum ikisi tek olunca hareket kısıtlanıyor belli oranda ve fiyatları alakasız artıyor. 2 tane bundan aldım.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

.
iki tane ayrı ayrı kulamak daha iyi yani değilmi

yani sahsi fikrim ve ücretleri o yönde :D yerinde müsaitse.
yerim bu şekilde var aslında ama bakınca çiftli olan model daha uygun fiyata geliyor ama eğer çift modelde harket kısıtlaması gibi şeyler yaşayacaksam 2 tane tekli almak daha mantıklı bütcemde el veriyor ama sorun yaşamicaksam çiftli alırım daha temzi ve sade durur

1768027801352.webp

Ekler

• 8c9aef79-6fa2-41da-9dac-5788be0a1803 (1).webp
    8c9aef79-6fa2-41da-9dac-5788be0a1803 (1).webp
    106.4 KB · Hit: 18
Hareket kısıtlanmasından kastım. Monitör kolları aynı yerde. Benim monötörler 32 - 27 yan yana aldığım zaman neredeyse sadece yukarı asa hale geliyorlar. iç kısma dogru belli orandan fazla ayar yapamazsın. 2 Tane olursa yerde müsaitken daha bagımsız altyapı olur. atıyom 27 ana ekran bende 32 inç istersem tam yana çekerim ama bu 2 li de olmaz gibi gibi

Kesinlikle 2 tane ayrı al. Bende çift kollu var çok zorlanıyorum hareketleri kısıtlı baya.

1768051357958.webp
en ucuz 2 tane ürün için burası görünüyor 2 güne falan alacağım daha ucuza bulan olursa lütfen link atsın bekliyorum teşekkürler.

Geri