PC ilk kurulumda klavye gerekli mi

LutfuPasha

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
365
Elimdeki klavye bluetoothlu ,bilgisayar kurulmadığı için bağlayamam sanırım. Kablolu klavyem yok. Ama farem var bu şartlarda kurulumu yapabilir miyim

peki işlemci soğutucu olmadan bios ekranı görecek kadar açmak sorun yaratır mı. i5 14600Kf ile
Ya sorun yaratmaz da sen istediğin şeyi yapamadan kapanır muhtemelen. Bios ekranını gördükten 2 3 saniye sonra sıcaklık fırlayınca sistem kapanır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amazonda primela 130 liraya falan ucuz kablolu bişey al işlemci soğutucu içinde bütçe söyle yardımcı olayım

Ya sorun yaratmaz da sen istediğin şeyi yapamadan kapanır muhtemelen. Bios ekranını gördükten 2 3 saniye sonra sıcaklık fırlayınca sistem kapanır

Amazonda primela 130 liraya falan ucuz kablolu bişey al işlemci soğutucu içinde bütçe söyle yardımcı olayım

işlemci soğutucum var da montajını yapmadan açıp bakmışlar bios ekranı gelecek mi diye o yüzdne kafama takıldı. marketten ucuz bi klavye alsam iş görür herhalde. delete ve f11-12 tuşları lazım dimi

vatana bırakmıştım kurulum için
İlginç gerçekten soğutucusuz yapmaları, hayır bir sorun olmaz işlemci içinde sensör var zaten sıcaklık zarar verecek seviyeye gelirse kapanıyor modern pcler kolay kolay işlemci yakacak sıcaklığa gelmezler

İlginç gerçekten soğutucusuz yapmaları, hayır bir sorun olmaz işlemci içinde sensör var zaten sıcaklık zarar verecek seviyeye gelirse kapanıyor modern pcler kolay kolay işlemci yakacak sıcaklığa gelmezler
ben onlara soğutucuyu vermemiştim dhaa doğrusu farklı siteden aldığım için kabul etmezler diye. 55 dereceyi görünce kapattık dediler de bi sorun yaratmaz diyosan okey.

Geri