LutfuPasha
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 365
Elimdeki klavye bluetoothlu ,bilgisayar kurulmadığı için bağlayamam sanırım. Kablolu klavyem yok. Ama farem var bu şartlarda kurulumu yapabilir miyim
bluettohlu klavye bağlanabilir mi görür mü?Gerekli biosa bile giremezsin
sanmıyorum 2.4g veya kablolu bağlantı lazımbluettohlu klavye bağlanabilir mi görür mü?
peki işlemci soğutucu olmadan bios ekranı görecek kadar açmak sorun yaratır mı. i5 14600Kf ilesanmıyorum 2.4g veya kablolu bağlantı lazım
Ya sorun yaratmaz da sen istediğin şeyi yapamadan kapanır muhtemelen. Bios ekranını gördükten 2 3 saniye sonra sıcaklık fırlayınca sistem kapanırpeki işlemci soğutucu olmadan bios ekranı görecek kadar açmak sorun yaratır mı. i5 14600Kf ile
işlemci soğutucum var da montajını yapmadan açıp bakmışlar bios ekranı gelecek mi diye o yüzdne kafama takıldı. marketten ucuz bi klavye alsam iş görür herhalde. delete ve f11-12 tuşları lazım dimiYa sorun yaratmaz da sen istediğin şeyi yapamadan kapanır muhtemelen. Bios ekranını gördükten 2 3 saniye sonra sıcaklık fırlayınca sistem kapanır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Amazonda primela 130 liraya falan ucuz kablolu bişey al işlemci soğutucu içinde bütçe söyle yardımcı olayım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aula AK205 105 Tuşlu Kablolu Türkçe Q Klavye : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Aula AK205 105 Tuşlu Kablolu Türkçe Q Klavye : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
Kim bakmış? Evet f tuşları olsunişlemci soğutucum var da montajını yapmadan açıp bakmışlar bios ekranı gelecek mi diye o yüzdne kafama takıldı. marketten ucuz bi klavye alsam iş görür herhalde. delete ve f11-12 tuşları lazım dimi
vatana bırakmıştım kurulum içinKim bakmış? Evet f tuşları olsun
İlginç gerçekten soğutucusuz yapmaları, hayır bir sorun olmaz işlemci içinde sensör var zaten sıcaklık zarar verecek seviyeye gelirse kapanıyor modern pcler kolay kolay işlemci yakacak sıcaklığa gelmezlervatana bırakmıştım kurulum için
ben onlara soğutucuyu vermemiştim dhaa doğrusu farklı siteden aldığım için kabul etmezler diye. 55 dereceyi görünce kapattık dediler de bi sorun yaratmaz diyosan okey.İlginç gerçekten soğutucusuz yapmaları, hayır bir sorun olmaz işlemci içinde sensör var zaten sıcaklık zarar verecek seviyeye gelirse kapanıyor modern pcler kolay kolay işlemci yakacak sıcaklığa gelmezler