Kaça aldın hocan merak ettim öyle söyleyince
10 tlKaça aldın hocan merak ettim öyle söyleyince
Yarım simit parasına aldımKaça aldın hocan merak ettim öyle söyleyince
Kargo ile alım planlaması yapılınca kaegoya verildi gözüküyor geçen klavye iptal olduydu kargoya verildi yazmasına rağmen
fake kargo kod giriyorlar sisteme.Kargo ile alım planlaması yapılınca kaegoya verildi gözüküyor geçen klavye iptal olduydu kargoya verildi yazmasına rağmen
Bunun geleceğine inanıyorsan elimde az kullanılmış kıtalararası köprü var. İlgilenirsen DM.
Gelirse mutlu oluruz gelmezse üzülmeyiz kardeşBunun geleceğine inanıyorsan elimde az kullanılmış kıtalararası köprü var. İlgilenirsen DM.
gelmez kanka İncehesap benim kargoyu başka müşteriden bildirim geldi ve banada hasarlı ürün gelebilir diye çok ince düşünüp 16500e aldığım 9060 xt kartımı iptal ettiGelirse mutlu oluruz gelmezse üzülmeyiz kardeş
Şu espri bıktırmadımı reis, yeni birşeyler yapın artıkBunun geleceğine inanıyorsan elimde az kullanılmış kıtalararası köprü var. İlgilenirsen DM.
Bakacaz oltayı attık bekliyoruzgelmez kanka İncehesap benim kargoyu başka müşteriden bildirim geldi ve banada hasarlı ürün gelebilir diye çok ince düşünüp 16500e aldığım 9060 xt kartımı iptal ettizor gelir bu
müşteri hizmetleriyle konuşanlara yollanmış o ekran kartı.gelmez kanka İncehesap benim kargoyu başka müşteriden bildirim geldi ve banada hasarlı ürün gelebilir diye çok ince düşünüp 16500e aldığım 9060 xt kartımı iptal ettizor gelir bu
şu 10 liraya sağ salim alıcıya varsın koca forum gelsin beni s