Stanley Koruma Termos Kılıfı 317 TL

Reaksiyon skoru
90
Stanley 1.9 LT. KLASİK Neopren Termos Kılıfı ve Omuz Askısı

319 TL. Premium varsa 30 TL daha düşer. 1.9 LT olan model Kasım ayında çok güzel dip yapmıştı ondan faydalanan arkadaşlar varsa bakabilir. Termos çok iyi ama çok kolay çizilebiliyor düşmelerde vs. Kozmetik ömrünğ koruması için güzel aparat.

IMG_5074.webp

termozervatif 😁 , paylaşım icin sagol. 1.9 lt almıştım kasımda amazondan belki alabilirim.

315 tl olan satıcı var ondan alın 2 tl ye de bimden 4 poşet alıp yağmurda kendinizi korursunuz

Beyler ALMAMAK gibi basit bir özgürlüğünüz var. Termosu olanlar için zaten bu paylaşım, yoksa pas geçebilirsiniz. İnsanlar 5-10 sene kullanacakları ürün çizilmesin, rahat taşıyayım isteyebilir. Siz telefon, termos vs her şeyi kılıfsız kullanın olur mu
20 dolarlık su kabı çizilmesin diye dert yanan tek ülkeyiz

650 dolar maaşın var çünkü gayet normal
maaşın 650 dolar olması sıkıntıda @balabanköfte nin dedikleride bence gayet yerinde bir tepki.
650 dolar maaşı olan adam 50 dolarlık termos alıp 10 yıl kullanicam diye saçma sapan hesap yapiyorsa cok elestirilmeyecek bir tarafı yok.herkes parasını istediği gibi harcar bu konuda sıkıntı yok ama adam saçma diyince vatan savunur gibi savunmalar banada mantıksız geliyor altı üstü su taşıyacak kaba bu kadar özenmek sizce normal mi? bu kadar ozenilcek kadar deger verilen birşeyin su kabı olması mantıklı mı? sadece fikrinizi merak ediyorum.

maaşın 650 dolar olması sıkıntıda @balabanköfte nin dedikleride bence gayet yerinde bir tepki.
650 dolar maaşı olan adam 50 dolarlık termos alıp 10 yıl kullanicam diye saçma sapan hesap yapiyorsa cok elestirilmeyecek bir tarafı yok.herkes parasını istediği gibi harcar bu konuda sıkıntı yok ama adam saçma diyince vatan savunur gibi savunmalar banada mantıksız geliyor altı üstü su taşıyacak kaba bu kadar özenmek sizce normal mi? bu kadar ozenilcek kadar deger verilen birşeyin su kabı olması mantıklı mı? sadece fikrinizi merak ediyorum.
aynı şey telefon içinde geçerli adamların 15 günde alabildiği telefona gidip 2 3k verip kılıf takanda var tamamen alım gücüyle alakalı fahiş fiyatlara alınan ürünleri korumak istemeleri normal insanların saçma konusuna gelecek olursakta zevkler ve renkler ya sana bana saçma gelen başkası için gerekli olabilir öznel düşünceler bunlar ama bu forumun genel sorunu bu çok ölü fiyattan teknolojik bir ürün paylaşılmadığı sürece o konuya saçma olarak bakılıyor çünkü kendi işine yarayacak bir ürün değil adamın

Ürünü maddi açıdan değerlendirip alınmaz demek yanlış olur bence , manevi değeri olabilir eşyalarına çok değer veren biri olabilir alabilir bence . Bu termosa yakın fiyatta xioami pad 8.7 inch tablet aldım forum sayesinde , ekran koruyucu da aldım kılıfını da aldım :D

aynı şey telefon içinde geçerli adamların 15 günde alabildiği telefona gidip 2 3k verip kılıf takanda var tamamen alım gücüyle alakalı fahiş fiyatlara alınan ürünleri korumak istemeleri normal insanların saçma konusuna gelecek olursakta zevkler ve renkler ya sana bana saçma gelen başkası için gerekli olabilir öznel düşünceler bunlar ama bu forumun genel sorunu bu çok ölü fiyattan teknolojik bir ürün paylaşılmadığı sürece o konuya saçma olarak bakılıyor çünkü kendi işine yarayacak bir ürün değil adamın
Aga siz niye kıyası telefonla yapıyosunuz ki. Aynı şey mi bu. Telefon düşse kırılsa kullanılamayacak hale gelir. Tamir ettirmek ayrı masraf içinde milletin önemli bilgisini taşıyo sonuçta. Ben ise telefonu daha rahat kavrayabildiğim için kullanıyom. Kaldıki telefon kılıfı termos kılıfından ucuz bişe. 1mm paslanmaz çelikten üretilen bi şey için kılıf takmak mantıksız. Sırf tarz marz olsun diye takılır. O da ayrı komedi zaten. Dağa bayıra giden kampçı, tarlaya giden köylü için üretilen ürünü bizim influencer özentileri kullanıyo. Dışarda elinde kocaman tankerle dolaşanları görünce gülüyorum valla

Geri