Öneri 14k ya kadar öğrenci için tablet önerisi

arada ki s10lite ile 2.5k lık bir fark var mı ?
Evet, değecek farklar var. Tab S10 Fe'nin ekran kalitesi daha iyi. İşlemcisi %40 daha güçlü. Grafik işlemcisi iki kat daha güçlü. Hem de daha az güç tüketiyor ve az ısınıyor. 45W hızlı şarj destekliyor. S10 FE ise 25W.

Bu siteden tabletlerin özelliklerini karşılaştırabilirsiniz.

İki tabletin işlemcilerini de bu siteden kıyaslayabilirsiniz.

Ekran kalitesi olarak baya fark var Lite biraz soluk duruyor. İşkemcisi falan da bir model üst şuan 1800TL fark var sanırım o farkı her türlü hak eder bence.
biri 600 nit biri 800 nit ama uzun yıllar kullanılacak bir tablet değil ikisi de bence işim bitince kullanır satardım ya da köşeye atardım kullanmazdım

biri 600 nit biri 800 nit ama uzun yıllar kullanılacak bir tablet değil ikisi de bence işim bitince kullanır satardım ya da köşeye atardım kullanmazdım
Niti bilmiyorum ama renkleri farklı gösteriyor gibi geldi Lite olanın ekranı Tab A serisine daha yakındı.

Uzun yıllar gider bence Samsung baya uzun destekliyor cihazları Tab S6 Lite bile 2020 çıkışlı olmasına rağmen hala çok kullanan görüyorum geçen seneye kadar hala Samsung üretip satıyordu hatta ama şimdi S10 Lite modelini koydular onun yerine.

Niti bilmiyorum ama renkleri farklı gösteriyor gibi geldi Lite olanın ekranı Tab A serisine daha yakındı.

Uzun yıllar gider bence Samsung baya uzun destekliyor cihazları Tab S6 Lite bile 2020 çıkışlı olmasına rağmen hala çok kullanan görüyorum geçen seneye kadar hala Samsung üretip satıyordu hatta ama şimdi S10 Lite modelini koydular onun yerine.
ben normal gündelik kullanıcı değilim ondan eminim artık
exynos 1580 a56daki işlemciydi sanırım a36 ile arasında bile bayağı fark vardı s10 fe daha iyi olur bence de fiyat farkı az

Çok teşekkürler beyler iletiyorum lite alıyorduk tam yorumları degerlendirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,490
Üyeler
189,276
Son üye
naveS3
Geri