Küçük Telefona geçmek istiyorum (örn iphone 13)

Galaxy S25 ya da Xiaomi 15 al rahat edersin.

Sadece işlemci farkı var desem pek abartmış olmam bence ama işlemci farkı da biraz büyük bir fark bataryayı fotoğraf kalitesini falan da ufak da olsa etkiliyor işlemcinin verimliliğinin artması.

Bütçe meselesi ya bütçe azsa S24 güzel cihaz ama bütçe varsa üst modele çıkılabilir tabi.
aralarında en küçük olan modelleri düz s24 - s25 diye geçenler, fe-plus falan onlar daha büyük dimi

s serisi benim gözüme mi büyük geliyo, yoksa ben mi kafamda başka telefonla karıştırıyorum acaba, buyuk telefonlar değil mi onlar

ama oda çok çirkin beee

S serisinin baz modelleri, örnek verdiğiniz iPhone 13'ten küçük. 32.000 TL'lik Galaxy S24 bile iPhone 16e'den kıyaslanamayacak derecede iyi. Yazılım olarak da şu anda en stabili Samsung'un one ui arayüzü.

s23 ve iphone 13 ve 14 aynı boyutta. s24'te 0.1 inch daha büyük. s23'te alınabilir. Zamanında s23 ve ip14 arasında kalıp ilk kez iphone almıstım 10k fazla bayılıp ama gereksiz oldu.
Aslında hepsi yaklaşık aynı kasa olarak, çerçeve inceldi S24 de. Mesela iPhone 17 de 6.3 oldu ekran ama o da çerçeve inceldi diye oldu cihaz boyutu neredeyse aynı.

iPhone 14 kullanım olarak ne kadar iyidir bilmem ama ikinci eli güzel cihazın, istediğin zaman satıp S23 + 10K yı alabilirsin.

@Kurtbeyss
iPhone 13 6.1"
Samsung Galaxy S24 6.2"
Samsung Galaxy S25 6.2"
Samsung Galaxy S25FE 6.7"

FE diğerlerine göre biraz büyük gelebilir. Bütçen yetiyorsa S25 çok iyi bir seçenek olur. iPhone 13 civarında Samsung istiyorsan bunların dışında pek yok.

Onun dışında da 6.3" lik ekranıyla Xiaomi 14 ya da 15 düşünebilirsin, ama fiyatları biraz fazla geliyor iPhone'a göre.

@Kurtbeyss
iPhone 13 6.1"
Samsung Galaxy S24 6.2"
Samsung Galaxy S25 6.2"
Samsung Galaxy S25FE 6.7"

FE diğerlerine göre biraz büyük gelebilir. Bütçen yetiyorsa S25 çok iyi bir seçenek olur. iPhone 13 civarında Samsung istiyorsan bunların dışında pek yok.

Onun dışında da 6.3" lik ekranıyla Xiaomi 14 ya da 15 düşünebilirsin, ama fiyatları biraz fazla geliyor iPhone'a göre.
Xiaomi, Samsung, iPhone sırayla kullandım Android sevene Samsung iyi iOS sevene Apple zaten süper falan ama Xiaomi hiç sevmedim gerek yazılımı gerek donanımın tam uyumlu olmaması soğuttu beni cihazdan. Ben alırken yine Samsunga göre fiyat avantajı vardı ondan denemek istemiştim ama şuan fiyatlarda da öyle bir durum yok en iyisi uzak durmak gibi 😀

Xiaomi, Samsung, iPhone sırayla kullandım Android sevene Samsung iyi iOS sevene Apple zaten süper falan ama Xiaomi hiç sevmedim gerek yazılımı gerek donanımın tam uyumlu olmaması soğuttu beni cihazdan. Ben alırken yine Samsunga göre fiyat avantajı vardı ondan denemek istemiştim ama şuan fiyatlarda da öyle bir durum yok en iyisi uzak durmak gibi 😀

iPhone 13 boyutunda fazla seçenek olmadığı için Xiaomi'yi sundum. Yoksa ben de kesinlikle almam. Samsung iyidir.

şu anda samsung a72 kullanıyorum, ve telefon elime büyük geliyor, eli küçük bir insanım... iphoneye çok geçmek istemiyorum fakat samsungda bu tarz küçük boyutta modeller bulamazsam geçeceğim gibi duruyor. bildiğiniz küçük boyutta iyi bir samsung telefon var mı
Küçük telefon seviyorsanız iPhone SE 3. Nesil de bakabilirsiniz fiyatı da uygun iPhone 13 e göre sadece batarya ekran farkları var 13 ile 3. Nesil SE nin işlemcisi aynı ikisi hemen hemen aynı süre götürecektir

Küçük telefon seviyorsanız iPhone SE 3. Nesil de bakabilirsiniz fiyatı da uygun iPhone 13 e göre sadece batarya ekran farkları var 13 ile 3. Nesil SE nin işlemcisi aynı ikisi hemen hemen aynı süre götürecektir
iphone 2. seçenekti benim gözümde zaten. 1 2 arkadaş sağolsun samsung s serisinde de küçük telefonlar olduğunu söyledi. Samsungdan yana daha yakınım şu an

Geri