Küçük Telefona geçmek istiyorum (örn iphone 13)

Kurtbeyss

80+
Reaksiyon skoru
184
şu anda samsung a72 kullanıyorum, ve telefon elime büyük geliyor, eli küçük bir insanım... iphoneye çok geçmek istemiyorum fakat samsungda bu tarz küçük boyutta modeller bulamazsam geçeceğim gibi duruyor. bildiğiniz küçük boyutta iyi bir samsung telefon var mı

şu anda samsung a72 kullanıyorum, ve telefon elime büyük geliyor, eli küçük bir insanım... iphoneye çok geçmek istemiyorum fakat samsungda bu tarz küçük boyutta modeller bulamazsam geçeceğim gibi duruyor. bildiğiniz küçük boyutta iyi bir samsung telefon var mı
S25 veya genel olarak tüm düz S serisi cihazlar (S24, S23, S22…)

iphone 13 kullanıyorum genel olarak işimi görüyor. tek sıkıntısı şarjının hızlı gitmesi. kamerası benim için yeterli güzel fotolar çekebiliyor. ekran olarak da memnun ediyor, 60hz olduğu hissedilmiyor diyebilirim.

Galaxy s24 ve s25 var.

iphone 13 kullanıyorum genel olarak işimi görüyor. tek sıkıntısı şarjının hızlı gitmesi. kamerası benim için yeterli güzel fotolar çekebiliyor. ekran olarak da memnun ediyor, 60hz olduğu hissedilmiyor diyebilirim.
iPhone alınacaksa da düşük bütçede tek sıfır cihaz önerim 16e olur şuan onu da ekleyim.

s24 6.2 inch alınabilir.

şu ana kadar hiç iphone kullanmadım, alışma zorluğundan dolayı geçmeyi pek düşünmüyorum. o yüzden 2. planda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

s24 6.2 inch alınabilir.
Galaxy s24 ve s25 var.
S25 veya genel olarak tüm düz S serisi cihazlar (S24, S23, S22…)
s serisi benim gözüme mi büyük geliyo, yoksa ben mi kafamda başka telefonla karıştırıyorum acaba, buyuk telefonlar değil mi onlar

16e akıllıca bir tercih olur, 13 yerine tecih edilebilir.
ama oda çok çirkin beee

şu ana kadar hiç iphone kullanmadım, alışma zorluğundan dolayı geçmeyi pek düşünmüyorum. o yüzden 2. planda

s serisi benim gözüme mi büyük geliyo, yoksa ben mi kafamda başka telefonla karıştırıyorum acaba, buyuk telefonlar değil mi onlar
iPhone baz modelleri (iPhone 13-14-15-16 vs) ile birebir aynı boyutta sayılır. Başka cihazla karıştırıyor olabilirsiniz FE modelleri ya da Plus/Ultra modelleri vs.

s23 ve iphone 13 ve 14 aynı boyutta. s24'te 0.1 inch daha büyük. s23'te alınabilir. Zamanında s23 ve ip14 arasında kalıp ilk kez iphone almıstım 10k fazla bayılıp ama gereksiz oldu.

iPhone baz modelleri (iPhone 13-14-15-16 vs) ile birebir aynı boyutta sayılır. Başka cihazla karıştırıyor olabilirsiniz FE modelleri ya da Plus/Ultra modelleri vs.
öyle diyosan o zaman s24 de hemfikiriz diye düşünüyorum. peki s25 e çıkmaya değer mi, o parayı hak eder mi

öyle diyosan o zaman s24 de hemfikiriz diye düşünüyorum. peki s25 e çıkmaya değer mi, o parayı hak eder mi
Sadece işlemci farkı var desem pek abartmış olmam bence ama işlemci farkı da biraz büyük bir fark bataryayı fotoğraf kalitesini falan da ufak da olsa etkiliyor işlemcinin verimliliğinin artması.

Bütçe meselesi ya bütçe azsa S24 güzel cihaz ama bütçe varsa üst modele çıkılabilir tabi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,538
Üyeler
187,524
Son üye
ywywywy
Geri