Bu arada arama var sürekli yaptığım ekran kartı yazdığımda bu yeni gelen ürünler çıkmıyor çok acayip2 saat önce 125 e astral düşmüş 5090 üff eğer veri doğruysa geçen hafta 100 e düşmüş bir ara Alıntıyı görüntüle
Bu arada arama var sürekli yaptığım ekran kartı yazdığımda bu yeni gelen ürünler çıkmıyor çok acayip2 saat önce 125 e astral düşmüş 5090 üff eğer veri doğruysa geçen hafta 100 e düşmüş bir ara Alıntıyı görüntüle
aman yayma buraya da dadanacaklar, sonra düştüğünü bile göremeyeceksin2 saat önce 125 e astral düşmüş 5090 üff eğer veri doğruysa geçen hafta 100 e düşmüş bir ara Alıntıyı görüntüle
Ben gördüm de açıklamada ürün üstünde ağır hasar var yazıyordu.2 saat önce 125 e astral düşmüş 5090 üff eğer veri doğruysa geçen hafta 100 e düşmüş bir ara Alıntıyı görüntüle
100'e astral düşürsem herhalde son ekran kartım olur djdkdk2 saat önce 125 e astral düşmüş 5090 üff eğer veri doğruysa geçen hafta 100 e düşmüş bir ara Alıntıyı görüntüle
Geçen hafta 99k ya geldi. Kart girerken gitti çok üzülmüştüm..100'e astral düşürsem herhalde son ekran kartım olur djdkdk
100 e astral düşse nasıl test ederiz diye düşünürdüm fdjjfhdfdg100'e astral düşürsem herhalde son ekran kartım olur djdkdk
Ne kadar iyi yakalıyonuz la, ben enayiyim bu konuda herhaldeGeçen hafta 99k ya geldi. Kart girerken gitti çok üzülmüştüm..
Reis bu arada 4080 ile 4k ekranda oyunlar nasıl gidiyor. Ben de 5070ti ile kullanacağım da yetmez diye endişeliyim.Ne kadar iyi yakalıyonuz la, ben enayiyim bu konuda herhaldedenk gelir belki bi gün bana da
iyi ya genel olarak, bir tek yeni ağır olan multi oyunlarda 240 üstü fps istiyosan bi ton ayar konfigüre etmen gerekiyor. 5090'da ona gerek kalmıyor direkt oynuyosun.Reis bu arada 4080 ile 4k ekranda oyunlar nasıl gidiyor. Ben de 5070ti ile kullanacağım da yetmez diye endişeliyim.
Ya zaten fps oynamıyorum. Hikayeli oyunları oynucam donma takılma vs olmadan oynasam yeter. Ayarlar için bakabileceğim bir link, video vs var mı?iyi ya genel olarak, bir tek yeni ağır olan multi oyunlarda 240 üstü fps istiyosan bi ton ayar konfigüre etmen gerekiyor. 5090'da ona gerek kalmıyor direkt oynuyosun.
5070ti daha iyi bu arada %5 falan olması lazım 4080 super'e denkti sanırsam.