Kasaya Fan Onerisi 120MM

Bende de aynı kasa var, nereye takacaksın? Üste mi yanlara mı?

reverse kasa fanı almanız gerek.Sizdeki flow olmayan model galiba.Flowun fanlarını satanlar var 5 adeti 1500tl

Ekler

• IMG_20251123_130319.webp
    IMG_20251123_130319.webp
    1 MB · Hit: 47
Reverse fan takarsan muhteşem duruyor, gerek yok dersen ben üste ve egzoza 4 tane arctic f12 pwm pst taktım baya sessizler.
Hocam rica etsem bana reverse fan modeli atar misiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet kasayı bu fiyata almadınız değil mi?https://www.incehesap.com/lian-li-o11-dynamic-flow-mini-v2-mid-tower-matx-kasa-fiyati-82333/

Bu kasa fanlarını çıkartıp 5 adetini 1500tl ye satıyorlar.
Yok ben kasayi 1-2 ay once almistim

arctic p12 max kullanıyorum sıvı sogutcum için. fan curve ayarı yaptım 1500rpm civarı çalışıyor ve soğutması yetmez gibi sesde çok az veriyor. arctic ve noctua en sessiz kaliteli fanları üretmekte. ama fan curve ayarı yapılması gerek.

atx anakart desteği var dimi hocam
kasa içi nasıl peki çok mu dar ?
Hocam ben de toplama surecindeyim 3 fanli ekran karti takinca sigiyor ama cok fazla bosluk kalmiyor yukarda birisi fotograf atmisti oradan bakabilirsiniz. ATX destegi var.

atx anakart desteği var dimi hocam
kasa içi nasıl peki çok mu dar ?
Hocam ben de toplama surecindeyim 3 fanli ekran karti takinca sigiyor ama cok fazla bosluk kalmiyor yukarda birisi fotograf atmisti oradan bakabilirsiniz. ATX destegi var.
Yarın kasa geliyor arkadaşlar forumda bir konusunu açmayı düşünüyorum.Kasa hava akışı vs.Kısa bir şey olur.

Fan önerisine gelirsek

Asia horsenin cfm değeri 61 thermalrightin 48.Fakat asia fanlar ne kadar kaliteli tartışılır.Satıcı wraith olunca daha çok düşünüyor insan.

Bunlarda 69cfm versiyonu.

Geri