Monitör dahil bütçeye,klavye fare kulaklık vs dahil değil ama,kasayı arkadaşıma toplayacaz,oyun oynayacak ve yazılım yapacak,marka vs farketmiyor ama sorunsuz olması önemli,hiç bir sorununun olmaması gerekiyor,ne psu konusunda nede ekran kartı vs.
UpgradeMonitör dahil bütçeye,klavye fare kulaklık vs dahil değil ama,kasayı arkadaşıma toplayacaz,oyun oynayacak ve yazılım yapacak,marka vs farketmiyor ama sorunsuz olması önemli,hiç bir sorununun olmaması gerekiyor,ne psu konusunda nede ekran kartı vs.
Güzel öneri yapmışım helal olsun bana
AMD R5 7500F - RX 9060 XT - B650M - 512GB M.2 SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 7500F - RX 9060 XT - B650M - 512GB M.2 SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
depolamayı 1tb yap
Teşekkür etmekle beraber 6-7k civarına monitör önerirseniz çok makbule geçerGüzel öneri yapmışım helal olsun bana
https://www.hepsiburada.com/lenovo-...7d4gac3tk-p-HBCV0000AHITCO?magaza=Hepsiburada şuan kulandığım monitör daha çok fps oyunları oynadığım için yüksek hzli monütör tercih ettim siz hikayeli oyun oynuyorsanız 2k monitör almanızı tafsiye ederimTeşekkür etmekle beraber 6-7k civarına monitör önerirseniz çok makbule geçer